tirsdag den 6. september 2011

Must Katso HDTV (5-11 09)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/05/must-see-hdtv-september-5th-11th/:


Tutustu korostettu poimii viikon täällä, sen jälkeen kun tauon viikottaiseen listauksia mitä varoa ja TV, Blu-ray ja videopelejä.



Sons of Anarchy

SAMCRO on jälleen toiminnassa. Tämä ei ole korkeaa profiilia kaapeli näyttää tällä viikolla (älä unohda Entourage ja Rescue Me Season finales), mutta koska se tulee takaisin neljäs kausi Olemme aina valmiita näkemään mitä alas Charming, CA. Tapahtumien jälkeen viime kauden asioita käynnistyvät 14 kuukautta myöhemmin, mutta epäilemme työjakso vankilassa on muuttunut paljon asioita meidän suosikki Motorcycle Club.

(Syyskuu 6th, FX, kaksikymmentäkaksi)



9 / 11

Jos et olisi suunnittele ensi viikonloppuna kaikki 9 / 11 memorial tapahtuma, meidät luultavasti suosittelemme ohjaus erossa television. Vuodesta CBS USA historia velvoittaa & E siellä muistomerkki erikoisuuksia ja ennennäkemättömällä materiaalia kaikkialla näytät. Suurenmoinen mahdollisuus parantua kuin kansakunnan traagisista tapahtumista vuosikymmen sitten tai törkeä näyttö verkon johtajien lunastettaessa on meidän kollektiivinen suru? Sinun valintasi.



NFL

Ammattilaisjalkapalloilu on lopulta takaisin. Kun se tuntui työsulku mgiht ikuisesti Saamme kausi meneillään aikataulussa. Molemmat Engadget HD fantasia jalkapalloliigojen ovat laatineet ja meidän suosikki joukkueet käynnistyvät vuonna Tampa Bay sunnuntaina, mutta liiga saa sen virallinen alku Torstai-iltana kuin Packers kasvot Saints NBC. Tiedämme, mitä me olla katsomassa.

(Syyskuu 8th, NBC, 20:30)


Jatka lukemista Must See HDTV (05-11 09)


Must Katso HDTV (5-11 09) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 syyskuu 2011 18:52:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar