tirsdag den 6. september 2011

Amazon toimitusjohtajan lentävät vesisäiliö kaatuu, jättää loven hänen avaruusmatka unelma

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/05/amazon-ceos-flying-water-tank-crashes-leaves-dent-in-his-space/:


Hetkenä syvällinen suorapuheisuus, Amazon billionnaire Jeff Bezos on paljastanut, että ilmassa epäonnistuminen hänen miehittämättömän avaruusaluksen 11 päivää sitten oli "ei tulosta mitään meistä halusi." Polttava totuus hänen puheenvuoronsa varmasti tukee se, että NASA on vuodattanut miljoonia dollareita rahoituksen osaksi Bezos avaruudessa yhtiö, Blue Origin, siinä toivossa, että se jonain päivänä lautalla ihmisiä ISS ja korvata scuttled Shuttle-ohjelman . Todellakin, Blue Origin uusin alus näytti jokaisen sentin shuttle-vispilä, kunnes se yhtäkkiä meni beserk at 45000 jalkaa, pakottaen Asimovian laivalla tietokone leikata valtaa ja nenä sukeltaa kentällä pyritään välttämään siviiliuhreja. Ei ihanteellinen tulos, on varma, mutta Jeff on tuskin luopua hänen tähtitaivas tavoitteita - kaikki tietävät hänellä on asia thrusters .

Amazon toimitusjohtajan lentävät vesisäiliö kaatuu, lehtiä loven hänen avaruusmatkailua unelma alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 syyskuu 2011 19:11:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde WSJ | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar