tirsdag den 6. september 2011

Att Yrittäjät: Kuinka osallistua häiritä Pekingin vähemmän käteistä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BdZIo82ZGPA/:

disrupt_beijing_photo

Toivottavasti jokainen, joka on osallistunut meidän häiritä San Franciscossa ja häiritsevät New Yorkin konferensseissa tietää miksi veloitamme 2995 dollari lipuista: Between hackathon, Startup Alley, isoja nimiä lavalla ja Startup Battlefield, olemme oleellisesti ahtaa neljä konferensseja yhdeksi.


Haasteemme tuomaan Häiritä Pekingiin oli löytää keino ei kitsastella konferenssiin, mutta tuottaa Mikäli useampi kuin vain expats kanssa kustannuksella tilejä olisi varaa. Kuten tavallista kanssa konferensseja, siinä on kyse yrittäjistä ja haluamme, koska monet heistä läsnä kuin mahdollista.


Joten olemme tyytyväisiä voidessamme julkistaa erityisen yrittäjä pakettia varten häiritä Pekingin tuo hinta alas jo diskontattu $ 1,995.00 on 997,50 dollaria. Löydät kaikki yksityiskohdat täältä . Vaikka vähemmän kuin jotkut muut kansainväliset Tech konferensseissa Kiinassa, ymmärrämme, että vielä mojova summa jostain startups. Niinpä me annamme sinulle enemmän kuin vain konferenssi lippu. Sinulla on mahdollisuus näyttää yrityksesi käynnistettäessä Alley ja kutsutaan yksinomainen VC ja enkeli verkottumistilaisuus. On onnea, sinun jättää Häiritä rikkaampi kuin tulitte.


Tietenkin, jos sinulla on suuri käynnistyksen käynnistymässä, haluat tulla konferenssiin ilmaiseksi, ja saada mahdollisuus saada rahaa, me rohkaisemme sinua hakemaan Startup Battlefield. Ei lisätietoja täältä . Sovellukset ovat saatavilla Englanti ja Kiina , ja voit esiintyä joko kielellä kilpailun aikana.


Vielä ole varma, jos sinun pitäisi osallistua? Tutustu alla olevat videot onko tapahtuma sovi sinulle tai yrityksellesi.


Steve Martocci on GroupMe selittää kehittäjien pitäisi tulla hackathon:


Tuoreimmassa häiritä voittajia Sam Zaid ja Jessica Skorpioni on GetAround kertoa mitä odottaa Startup Battlefield:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar