tirsdag den 6. september 2011

New York Timesin taikapeili auttaa pukeutumaan, tuo "seinä" in "paywall" (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/05/new-york-times-magic-mirror-helps-you-get-dressed-puts-the-wa/:


Unohda ristisanatehtäviä ja Krugman, koska New York Times on luonut uuden kylpyhuoneen kumppani, joka näyttää äärettömän paljon enemmän viihdyttävä kuin kumpikaan niistä. Kuten jotkut sen Snow White-tyyliin edeltäjänsä , Times "Magic Mirror" prototyyppi käyttää Microsoft Kinect havaita ja seurata liikkeitä, kun taas käyttöön puheentunnistuksen teknologian suorittaa komentoja. Tämän kaikkitietävä laatta kiinnitetty seinään, voit surffata verkossa, selata vaatekaappi ja lähettää rauhoittavaa sähköpostia teidän teini-ikäinen tytär, jota sinun olisi pitänyt ajaa kouluun runsaat 30 minuuttia sitten. RFID-lukija puolestaan ​​voi tunnistaa tagged lääkkeiden tai muiden tuotteiden, jolloin voit välittömästi saada tietoja resepti Meds sijoittamalla ne edessä heijastava LCD. Voit myös käyttää peilin selata Times "täysi liuskekivi artikkeleita ja videosisältöä, joten voit lukea tuhlaavainen viikonloppu lomille ja kaupunkien gentrifikaatiota päässä seisoo mukavasti uppoaa. Valitettavasti koko ihmiskunnalle, Magic Mirror on vielä prototyyppi vaiheessa ja NYT: n Research & Development Group on vielä tarjota aikataulu sen julkaisua - mutta voit nähdä sen toiminnassa itsellesi kariuduttua.

Jatka lukemista New York Timesin taikapeili auttaa pukeutumaan, tuo "seinä" in "paywall" (video)


New York Timesin taikapeili auttaa pukeutumaan, tuo "seinä" in "paywall" (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 syyskuu 2011 20:39:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Extreme Tech | lähde Nieman Journalism Lab | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar