tirsdag den 6. september 2011

Microsoftin Surface Garage: Cross-osasto Development Team, With pizzaa ja olutta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dWezQvlRNk0/:

dots1

Vaikka se on ainoa TechCrunch kirjailija Seattlessa, en saa ulos Microsoft läheskään niin paljon kuin voisi olettaa. Tosiasia on se on toisella puolella iso järvi ja sinne sisältyy yleensä paljon liikennettä. Mutta kun saan kutsua kuten tein hiljattain liittyä eräänlainen epävirallinen Surface kehittäjien kerho kokoukseen, on vaikea sanoa ei. Lupaus vapaa pizza ei ollut mitään tekemistä minun innostusta. Pidän pintaan.


Joten se oli, että sain liittyä ryhmään kehittäjät ympäri Microsoft koska ne spitballed ideoita verrattuna uusia hankkeita, ja kehitti uuden ominaisuuden, kun katselin. He eivät aloittaa minut salaisuudet laitteen tai vannovat minun salassapitoon koskevat suunnitelmat maailman herruudesta, mutta sain nähdä hienoja uusia Pinta apps ja edesauttaa uuden ominaisuuden. Lisäksi heillä oli Alaskan Amber.


Saavuin Microsoft Campus (yksi heistä, anyway) noin 6, ja sen jälkeen vaeltavat tuloksettomasti lyhyen aikaa (navigointi yritysten arkkitehtuuri ei ole minun vahva maata) Olin kiinni ja johdettava kokoushuone, jossa kymmeniä ihmisiä tai niin oli puettu noin taulukoita ikäänkuin viikoittaisessa kokouksessaan. Hetken tuomisesta, tässä salaseuran selitettiin.


On käynyt ilmi, että jotkut ihmiset todella rakastavat kanssa Surface. Niin paljon, että he eivät voi saada tarpeeksi työaikana! Joten tämä toistuva tapahtuma luotiin, jossa pizza ja virvokkeita, jotta se arvoinen ylimääräistä toistaiseksi laittaa sisään Oli ihmisiä pelaamista, Windows, Kinect, markkinointi, todellinen läpileikkaus Microsoft elämän.


Olin sitten annettiin lyhyt tutustuminen joitakin asioita, joita ihmiset ryhmässä oli kehittynyt vapaa-ajallaan, suurimmaksi osaksi itse. Yksinkertainen mutta monipuolinen pamfletti esitys app, eräänlainen paperiton sohvapöytä, puhui Surface n traagisesti kaupallinen vain saatavuus:



Mutta yksi kehittäjä, kuten minä fani "shmups", oli koonnut alkeellinen mutta lupaava heittäjä käyttäen tosielämän rahakkeita ohjata aluksia. Muistatte ehkä jonkin aikaa sitten, kun kävimme katsomassa Dungeons and Dragons peli Surface, jossa on hahmoja, loitsuja ja kobolds. Kuten näet alla ja yläosassa tämän artikkelin, tämä peli on vähän enemmän hurja.



Pisteitä lähtöisin eri paikoissa ja se on teidän tehtävänne navigoida niitä. Siirrät laivan ympärillä, kohta mihin haluat ampua, ja niin edelleen. Ottaa fyysinen kohde pelata auttaa tarttumaan puute tactility että joskus tekee kosketusnäyttö pelejä niin unsatisfying.


Viimeksi oli mielenkiintoinen fuusioimalla kaksi innovatiivista Microsoftin tuotteita: Pinta ja Kinect. Tämä on eräänlainen "aamun tiedotustilaisuuden" APP joka on tarkoitettu toimimaan olohuoneen n idle-TV, jossa voi kuvitella saattaa joskus olla kosketusnäyttö ja syvyys tunnistava kamera sisäänrakennettuna Tänään oli pystyssä Pinta 2,0 ja kaluston Kinect:



Näet aina ihmiset elokuvissa asettaa tulevaisuudessa puhua heidän tietokoneensa, valvoa niitä ele, ja niin edelleen. Tämä on pienimuotoinen yritys jotain, että ihmiset voisivat todella käyttää. Kun olet kaukana, se näyttää suuren rakeisuus info kuin sää, tulevat tapaamiset, ja niin edelleen. Voit sanoa "mail" ja se tulee vaihtaa sähköpostia, tai "kalenteri Keskiviikko" ja se tulee vaihtaa tähän. Ja kun lähestyt, se aistii läheisyyttä Kinect ja siirtyy kosketusnäyttö tila, jossa voi t


Ingen kommentarer:

Send en kommentar