tirsdag den 6. september 2011

Motorola Xoom hinnat putoavat nopeasti Euroopassa Xoom viettää kuusi kuukautta Syntymäpäivä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ha__Uq98UHI/:

rumpshaker

Kanssa Xoom nyt virallisesti kuusi kuukautta vanha, suuri hintojen lasku on todennäköistä toimii. Monet eurooppalaiset tech blogit ovat kertoneet myynnin ja / tai hinta putoaa ensimmäisiksi Honeycomb välilehti. Register Hardware pistettä Dixons , suosittu Iso-Britannia jälleenmyyjä, joka myy parhaillaan 32GB Xoom £ 329 sijasta 500 puntaa. Blogeee menee niin pitkälle sanoa että Motorola tulee virallisesti leikata hinta alas £ 399. Kuten he toteavat, tämä asettaisi 32GB malli samaan hintaluokkaan kuin kilpailijan 16GB malli. Smart, mutta tad myöhään.


Jälleenmyyjät Yhdysvalloissa, eli Amazon ja Best Buy, hiljattain leikattu Xoom hinta samoin, mutta ei niin rajuja. Amazon listaa 32GB versio 449 dollaria, kun Best Buy on se 499 dollaria, mikä taas kunnon hinnan, eivät ole mitään ohittaa ensimmäinen koulupäivä ohi. Motorola varmasti tietää miten tehdä Xoom blockbuster: do HP ja leikkaa se 99 dollaria.


Euroopan Hinnanalennus on oikea tilauksesta. Xoom on nyt kuusi kuukautta vanha ja lomakauden lähestyessä, vähittäismyyjät, jakelijat ja jopa valmistajat ovat todennäköisesti haluavat selkeitä jonkin verran omissa varastoissa. Xoom, saadessaan melkoisesti ennen laukaisua hype, osuma kentällä käynnissä mutta sitten fizzled ulos kuluttajina ja arvioijat totesi Honeycomb oli puolivillaisia. Täällä on kymmenkunta Honeycomb välilehtiä myöhemmin ja tuotetyyppi on kaikki, mutta geneerinen nyt, kaikki Honeycomb välilehdet etsivät samalla säästää useita triviaaleja eroja.


Motorola ei ole vielä tehnyt hinta putoaa virallinen, mutta ne. Heidän on. Xoom n mielivaltaisen määrän fame oli yli kuukausi sitten. Nyt on aika lyödä kaupat bin ja tieltä seuraavan sukupolven - joka seuraa samaa aikajanan hinnanalennuksia.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar