fredag den 4. februar 2011

Virginia pilottiohjelma puolittaa sähkölasku kantamisen EV yössä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/04/virginia-pilot-program-halves-electricity-bill-for-charging-evs/:
Riippumatta siitä, onko polttomoottorin saa sammutti pois tämän vuosisadan EV laturit eivät aio korvata bensiinipumppujen korko he parhaillaan tuloaan, joten se on varsin todennäköistä, uusia lehtiä ja Prius PHEV omistajien täytyy ladata kotona. Miten voi joka vaikuttaa yhteen sähkölaskusta? Se luultavasti nousevat, mutta Virginia apuohjelma sanoo, että täysi säiliö mehu ei ehkä maksaa kovin paljon. Dominion Virginia Power on vapaaehtoistyön alentaa hintojaan yli puoli off-peak lataus osana ehdotetun pilottiohjelman, jossa 750 onnekas EV omistajat saa tarpeeksi sähköä 40 meripeninkulman matkustaa vain 35 senttiä, niin kauan kuin ne perivät yön yli. Apuohjelma ei puhu kilowattituntia täällä, mutta se sanoo, että yleensä saa 0,86 dollaria samalla summalla. Kaupan toteutuminen edellyttää asennuksen erityisesti hyväksymä latausasema, mutta Virginia katselee ohjelman, myös - jos nämä 750 suostuvat maksamaan joustava ruuhka-koron välillä 0,33 dollaria ja 0,41 dollaria per 40 meripeninkulman annos, he voivat vallan Loput talonsa talousarviota käyttäen volttia samoin. PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Virginia pilottiohjelma puolittaa sähkölasku kantamisen EV yössä

Virginia pilottiohjelma puolittaa sähkölasku kantamisen EV yön perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 helmikuu 2011 07:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Kaikki Autot Electric | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar