fredag den 4. februar 2011

Vail nyt Windows Home Server 2011-Drive Extender on virallisesti kuollut

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/04/vail-is-now-windows-home-server-2011-drive-extenders-officiall/:
Microsoft ilmoitti kuukausi sitten, että taiteilija tunnettiin aiemmin nimellä Vail - nyt virallisesti nimeltään Windows Home Server 2011 - oli pudottamalla Drive Extender toimintoja. Vaikka olimme antaneet toivoa , että ominaisuus saattaa olla uudelleen, julkaisu ehdokas WHS2011 lähti testaajille tänään ... sans Drive Extender: n ajomatkan yhdistämistä varten tutteja "ominaisuus. Sen sijaan Microsoft on sisällyttänyt Siirrä kansio Wizard, joka hälyttää, kun uusi kovalevy on lisätty (niille, jotka olivat vierailleet HDD keiju heidän tietämättään, epäilemättä) ja kävelee läpi alustus ja osiointi uuteen asemaan. Kuitenkin osion koon on rajoitettu 2TB se toimii palvelimen kanssa varmuuskopio ominaisuus, joten valtava kokoelma repäisi Blu-ray-edellyttää todellinen aakkoset asemakirjaimet. Ei kaikki uutiset on huono, vaikka, kuten Dev Team on mahdollistanut Shadow Copy käyttöjärjestelmään antaa tietoja aikaa matkustaa, jos poistat vahingossa jotain. Jos tämä kuulostaa hyvältä, paina lähde linkkiä ja saat ladata.

Vail nyt Windows Home Server 2011-Drive Extender on virallisesti kuollut perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 helmikuu 2011 07:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink MediaSmartServer.net | lähde Microsoft | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar