mandag den 13. juni 2011

HP kuulemma keskusteluja suuret levy-yhtiöt yli pilvi-pohjainen palvelu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/13/hp-reportedly-in-talks-with-major-labels-over-cloud-based-servic/:


Olemme jo nähneet joitakin huhuja pilvi-synkronointi musiikkikauppaan ja HP kosketusalustan, puhumattakaan puhua " Music Synergy "ja nyt näyttää siltä, ​​että voisi olla hieman enemmän liikettä, että edessä. Mukaan Billboard.biz, HP: n keskusteluissa suurten levy noin pilvi-pohjainen palvelu jonkinlainen ovat nyt "lämpenee", vaikka se ei ilmeisesti tarkoita varsinaista aloittamista on välitön. Yksi levy-exec kertoi Billboard että palvelu voisi olla "jotain Qriocity useille tiedotusvälineille, jotka voidaan toimittaa millä tahansa HP-laitteeseen", mutta lisäsi, että "emme tiedä kuinka vakavia ne ovat," ei ole täsmälleen rohkaiseva asia kuulla. Tämä epävarmuus yhtyivät muu nimeämätön lähteistä, jotka olivat kuulemma tiedä, miten nopeasti HP voisi aloittaa tällainen palvelu (vähintään kuusi kuukautta poissa, joidenkin mukaan), kun taas yksi toinen sanoi, että HP on edelleen "yrittää kaventaa mitä heidän palvelu näyttää. "

HP kuulemma keskusteluja suuret levy-yhtiöt yli pilvi-pohjainen palvelu alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 kesäkuu 2011 12:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Billboard.biz | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar