mandag den 13. juni 2011

Mac OS X Lion beta paljastaa "Käynnistä Safari-selain vain tila

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/12/mac-os-x-lion-beta-reveals-restart-to-safari-browser-only-mode/:


MacRumors oli kaivella uusin kehittäjä beta Mac OS X: Lion , kun se totesi varsin mielenkiintoinen uusi vaihtoehto - jos valitset "Käynnistä Safari" käyttäjän lukita näytön, tietokone käynnistyy uudelleen tulee tila, joka muodostuu kokonaan verkossa selain. Jos tämä kuulostaa tutulta, ehkä olet kuullut Googlen Chrome OS , osittain kehittynyt käyttöjärjestelmä, joka toimii selaimen sisällä itse ... mutta emme ole kuulleet Apple ilmaista halu mitään sellaista. Nyt varmasti olemme nähneet useita Windows-työasemien ja kannettavien tietokoneiden aluksen toissijaista, selain-centric OS kuten Splashtop saadakseen instant-tilassa, mutta jos sinulla on käynnistää ja käynnistä tietokone päästä Safari, että ei kuulosta paljon parannusta. Ehkä se on tapa antaa vieraille (tai lapset) viihdyttää itseään antamatta heille pääsyä tiedostoihin? Kaikki me tiedämme varmasti, että se salaperäinen vaihtoehto.

Mac OS X Lion beta paljastaa "Käynnistä Safari-selain, vain tila perin ilmestynyt Engadget Sun, 12 kesäkuu 2011 19:18:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde MacRumors | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar