mandag den 13. juni 2011

YouTube hienovaraisesti lisää HD esikatsella kuvia, logoless toisto vaihtoehto

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/13/youtube-subtly-adds-hd-preview-images-logoless-playback-option/:


Se ei ole läheskään yhtä monumentaalinen kuin päivä, että YouTube on aloitettu tukevat korkea-def videoita , mutta se tulee varmasti antamaan niille, jotka säännöllisesti ladata HD-sisältöä hieman onnellisempia. Puhumme kaksi uutta tuodaan esille YT joukkue: HD esikatsella kuvia ja logoless toiston vaihtoehto. Jokainen uusi video galleriaan päätöslauselmassaan 480 tai enemmän on HD esikatselukuvaa missä pelaaja on upotettu, ja meille kerrotaan, että ennestään HD-videoita tullaan päivittämään "muutaman viikon kuluessa." Liikkuva varrella, että ärsyttävä YouTube vesileima (näkyy yllä) ole enää sinun pitäisi valita nix, mutta se ei ole niin yksinkertainen kuin vain rastin ruutuun, sinun täytyy lisätä "? modestbranding = 1" lopussa videon URL, jotta se häviää. Joten, juhlallinen juomia klo?

YouTube hienovaraisesti lisää HD esikatsella kuvia, logoless toisto vaihtoehto perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 kesäkuu 2011 12:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Inquirer | lähde YouTube blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar