mandag den 13. juni 2011

Robotit tekevät aamiainen tutkijoiden, bide aika (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/12/robots-make-breakfast-for-scientists-bide-time-video/:


Aamiainen on tärkein ateria päivässä kasvava robotin - se on myös helppo ja suhteellisen nopea tapa tuudittaa ryhmä tiedemiehiä väärään turvallisuuden tunteeseen. Nyt emme sano, että James ja Rosie tässä oli taka-ajatus kun ne laittaa yhteen aamiainen Baijerin makkaraa ja patonkia ryhmälle tutkijoiden Münchenin CoTeSys Lab - sikäli kuin robotti parit mennä, ne näyttävät todella hyvältä. James, USA suunniteltu PR2 robotti, viipaloitu leipä, kun taas Saksan suunniteltu Rosie keitetty jopa makkaraa, kuten jotkut nälkäisiä roboticists näytti kärsivällisesti. Kumma, tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun olemme nähneet robotti valmistaa aamu ateria - se on mukava tietää kuitenkin, että kun robotti maailmanloppu , ainakin me kaikki vielä hyvin ruokittu. Super nopeutti video ruoanlaitto robotit tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Robotit tekevät aamiainen tutkijoiden, bide aika (video)


Robotit tekevät aamiainen tutkijoiden, bide aika (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 12 kesäkuu 2011 22:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde IEEE Spectrum | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar