mandag den 13. juni 2011

Droid Lataa päivitys tuo henkilökohtainen hotspot ajassa taaksepäin, lisää parannuksia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/12/droid-charge-update-brings-personal-hotspot-back-in-time-adds-i/:


Poika, se varmasti on hauska ajaa, Samsung Droid Charge faneja. Koska tämän kuun alussa, sanoi LTE puhelimen vaivannut melko typerä bugi: sen mobiili hotspot toiminto toimii vain, jos olet asettanut päivämäärän joskus toukokuussa. Onneksi, Verizon on nyt julkaissut päivityksen, joka tulee tuomaan laite ajassa taaksepäin noin vaivatonta hotspot toimia, jotta TARDIS omasi voidaan pakata pois nyt. Myös lisätty paketti on koko jemma parannuksia siellä täällä, myös kasvatti akku äänipuhelun aikana, parempaa selainta suorituskyky, uusi email kansiorakenne, parantaa GPS: n suorituskykyä, ja monia muita herkkuja. Kuten tavallista, ennakointi omistajat voivat pitää silmällä OTA päivitys ilmoituksen, mutta voit hyytää toukokuuta, jos olet nauttia loma.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Droid Lataa päivitys tuo henkilökohtainen hotspot ajassa taaksepäin, lisää parannuksia perin ilmestynyt Engadget Sun, 12 kesäkuu 2011 23:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Verizon | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar