mandag den 13. juni 2011

Xsens ForceShoe tarkkailee vaiheessa auttaa kävelemään paremmin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/13/the-xsens-forceshoe-watches-your-step-helps-you-walk-better/:


Teknologia-kuormattuna Xsens ForceShoe ehkä parempi kuvata sandaali. Jos kuitenkin olet tyyppi bipedal perfektionisti, joka haluaa analysoida kävelyn avulla erilaisia ​​6DoF voima-anturit ja magneettiset seurantoja (puhumattakaan että ovelasti piilotettu langattoman tiedonsiirron lähetin), niin mahdollisuudet ovat teidän kynnet voi myös seistä vähän valvontaa. Itse asiassa vaikka ForceShoe on suunniteltu ensisijaisesti fysio potilailla, uskomme sen keksijät klo University of Twente ehkä vain luiskahtanut next-gen Nike + lisävarusteena olemme kaikki odottaneet. Valitettavasti he eivät ole myynnissä, mutta jos olet tutkija haluavat mitata suunta, kiihtyvyys, kulmanopeus, voima ja vääntömomentti jalat kolmiulotteisesti, olet tervetullut hop ohi tauon koko lehdistötiedote .

Jatka käsittelyssä Xsens ForceShoe tarkkailee vaiheessa auttaa kävelemään paremmin


Xsens ForceShoe tarkkailee askel, jonka avulla voit kävellä paremmin alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 kesäkuu 2011 09:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Gizmodo | lähde Xsens | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar