søndag den 12. juni 2011

USA: n rahoitus varjo verkkojen rakentaa "internet matkalaukku 'on tukahdutettu mielenosoittajia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/12/us-funds-shadow-networks-builds-internet-in-a-suitcase-for-re/:


Onko sortava hallitus , viallisista DNS-palvelimen tai pieni vanha nainen on takana Internet seisokki, se ei voi olla hauskaa, mutta Yhdysvaltain hallitus tuntee sympatiaa oman ahdinko jos olet tekemisissä syy numero yksi. New York Times kertoo, että Yhdysvaltain ulkoministeriö on käytetty ylöspäin $ 70 miljoonaa "varjo verkoissa", joka antaisi mielenosoittajia kommunikoida vaikka, että vallanpitäjät vetää perinteinen pistoke - niin kaukana, se on käytetty vähintään $ 50 miljoonaa riippumaton matkapuhelinverkon Afganistanissa, ja annetaan 2.000.000 dollaria myöntää jäsenille New America Foundationin luoda "Internet matkalaukku" kuvassa yllä. Se on erä silmän verkko laitteisiin, jotka on vilkas maahan ja perustaa yksityisen verkon. Viime olimme kuulleet, Yhdysvaltain ulkoministeri Hillary Clinton oli luvannut 25 miljoonaa dollari on juuri tällainen internetin vapautta, ja New America Foundationin oli hakenut joidenkin taalaa - katso kattavammin linkeistä - mutta se kuulostaa rahaa virtaa nopeasti ja eri suuntiin nyt.

USA: n rahoitus varjo verkkojen rakentaa "internet matkalaukku 'on tukahdutettu mielenosoittajia perin ilmestynyt Engadget Sun, 12 kesäkuu 2011 12:18:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde New York Times | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar