søndag den 12. juni 2011

Weird Science syö hehkuva puuroa aamiaiseksi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/jO1xAd9RYmA/weird-science-eats-glowing-oatmeal-for-breakfast.ars:


Kaurapuuro yhtä hyvä kuin munien toimittamiseen radioaktiivisuus: Se saattaa tuntua oudolta todella yrittää saada radioaktiivisuutta ruokaa, mutta standardi tapa mitata mahalaukun kuljetusajat liittyy lisäystasot munia ja isotooppi teknetium. Mutta jos munat eivät ole sinun juttusi, jotkut ihmiset Northwestern Memorial Hospital on hyviä uutisia sinulle: kiinni radioaktiivisuuden oman kaurapuuroa toimii yhtä hyvin . Ja vielä parempaa, gluteeniton kaurapuuro on myös hienosti. Temppu on aina laittaa radioaktiivisen isotoopin kaurapuuroa ennen kiehuvaa vettä lisätään se. Nyt tiedät.


Jos se on puuroa tai rauhoittavien lääkkeiden, limasieniin ottaa rauhoittavia lääkkeitä: Tutkijat ovat tutkineet joitakin muotoja liman multaa, koska ne voivat luoda monimutkaisia ​​verkostoja muun ravinnonlähteen ja kaurahiutaleet on elintarvikkeiden valinta. Mikä ei ole tehty aiemmin (tietääkseni ainakin) on tutkimus siitä limasieniin itse halunnut kaurahiutaleet. Ilman selvää syytä, joku on nyt pyytänyt, että kysymykseen . Vastaus: he pitävät rauhoittavat paremmin. Muotit ovat ilmeisesti ohittaa kaurahiutaleita (tai jopa maukkaampia hunajaa), jos kasviuutetta rauhoittavien ominaisuuksien on samaan antenniin. Joten, jos pidät limaa multa kuin lemmikki, kannattaa pitää se poissa ambien.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar