onsdag den 15. december 2010

Swiftkey Android näppäimistö menee HD, lisää uusia kieliä ja parantaa kieli ennustaminen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/15/swiftkey-android-keyboard-goes-hd-adds-new-tongues-and-improved/:
Jopa uskollisimmat Android käyttäjä sitoutuu kvetch siitä kuvan näppäimistö jossain vaiheessa tai toisella, ja samalla Swype on ehdottomasti tarttui sydämet hyvä monien Froyo käyttäjien Swiftkey edelleen meidän kolmannen osapuolen näppäimistö valinta. Kun karkaaminen beeta vain muutama kuukausi sitten, TouchType on juuri outed "HD" rakentaa, joka on suunniteltu selviytymään monista korkeamman resoluution näyttöjä käytetään nykypäivän jättiläismäinen Android-puhelimissa. Lisäksi olemme arvaamaan, että tämä tehtiin näyttää vähän paremmalta laitteet, kuten Galaxy välilehti , ja siellä ei kiistä sitä, että uuden muotoilun elementit ovat todellinen edistysaskel. Sen lisäksi makeover, sovellus on myös saamassa viidellä uudella kielellä (Brasilian portugali, tsekki, Tanska, Norja ja Puola), parannettu kieli ennuste laatu ja Yhdysvaltain uuden asettelun nixes aksenttimerkkejä. Niille, jotka olen vielä kokeilla sitä, uusin versio voidaan testata koko 31 päivää, jonka jälkeen voit olla pakotettu ponying jopa 3,99 dollaria varten todellisia paljon. Hit lähde linkeistä (tai QR code kuvassa) ja antaa sen mennä.

Jatka käsittelyssä Swiftkey Android näppäimistö menee HD, lisää uusia kieliä ja parantaa kieli ennustaminen

Swiftkey Android näppäimistö menee HD, lisää uusia kieliä ja parantaa kieli ennustaminen perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 joulukuu 2010 00:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Swiftkey (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar