onsdag den 15. december 2010

Telus niputtaa ilmaiseksi Xbox 360 jokaisen WP7 aktivointia tai uusimista varten rajoitetuksi ajaksi, sanoo vuotaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/15/telus-to-bundle-free-xbox-360-with-every-wp7-activation-or-renew/:
Osta tämä puhelin, ei sinun ostakaa tämän puhelimen? Meillä ei ole aavistustakaan miksi Telus on yrittää niin kovasti vakuuttaa Kanadan ostajat napata itselleen Windows Phone 7 luurin, mutta kuljettajan odotetaan sulostuttamaan käsitellä huomattavasti lähivuosien päivän niputtaminen ilmaistarjous Xbox 360 jokaisen WP7 laitteen aktivointi tai uusimisen. Tarjous alkaa tänään mukaan tähän julkisuuteen muistion, ja kestää läpi vuoden viikon 19 joulukuu. Telus kantaa HTC 7 Surround ja LG Optimus 7 , joista kumpikaan ei näyttäisi olevan syttyi tuleen aivan miten Microsoft olisi halunnut. Ah hyvin, jos aiot myydä langattoman sielu koko kolme vuotta, voit yhtä hyvin tehdä sen puhelin-plus-konsolin yhdistelmä.

[Kiitos, Sean]

Telus niputtaa ilmaiseksi Xbox 360 jokaisen WP7 aktivointia tai uusimista varten rajoitetuksi ajaksi, sanoo vuotaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 joulukuu 2010 04:38:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Mobile Siirappi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar