onsdag den 15. december 2010

Google tulipalot Nexus S avaruuteen kehottaa heikko Galaxy S analogiat (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/14/google-fires-nexus-s-into-space-invites-tenuous-galaxy-s-analog/:
Miten sinä tappaa aikaa kunnes Nexus S lopulta menee myyntiin ? Googlen vastaus tähän kysymykseen on tyypillisesti kummallinen asia, Hankkeeseen osallistuu seitsemän Nexi, kokoelma sääpalloja, ja toinen pyrkimys nähdä, kuinka paljon voidaan oppia nöyrä älypuhelimen anturit, kun he ampui reunaan tilaa. Kyllä, Mountain View hullut ampui viikon verran heidän uusin ja suurin älypuhelinten kautta maapallon ilmakehän toivoen testata sekä kestävyys ja tiedonkeruu taidot laivalla kompassi, gyro, ja kiihtyvyysanturi, vaikka oma GPS-moduuleja on asennettu Kunkin "shuttle" (valmistettu styroksista olut jäähdyttimet, jos et voi uskoa sitä) auttaa kattamaan rahti sen palattua Terra Firma. Toistaiseksi vain kuusi puhelimissa on peritty takaisin - se saattaisi olla toinen Googlen hullu arvoituksia? Aarre metsästää Android taivaalta pudonnut? Video tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus Google tulipalot Nexus S avaruuteen kehottaa heikko Galaxy S analogiat (video)

Google tulipalot Nexus S avaruuteen kehottaa heikko Galaxy S analogiat (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 joulukuu 2010 21:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Tecca | lähde New Scientist | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar