onsdag den 15. december 2010

DirecTV tutkimus vihjaa nfl sunnuntai lippu Apple TV: ssä, Boxee ja Roku pelaajia?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/15/directv-survey-hints-at-nfl-sunday-ticket-on-apple-tv-boxee-and/:
Markkinointi tutkimus tutkimukset ovat osoittaneet hyvä lähde vielä-to-be-ilmoittanut tietoja aiemmin ja äskettäin yksi DirecTV voi olla hyvä merkki niille, jotka haluavat heidän nfl sunnuntai lippu internetin sijasta satelliitin. Mukaan vihjeidenmyyjä, joitakin kysymyksiä kysyä mahdollisia hinnoittelusta asetelmia ilmoitettu digitaalinen versio olisi saatavilla tällä hetkellä tueta laitteita, kuten internet-yhteys Blu-ray & televisiot, "peliautomaatteja," Apple TV, Roku ja Boxee. Toinen uusi ryppy on 19,99 dollaria per viikonloppu hinnoittelu suunnitelma streaming nfl sunnuntai lippu pääsy muun muassa vaihtoehtoja. Tällä hetkellä sunnuntai lippu purojen HD tietokoneiden ja parvi alustoilla ( ilman DirecTV: n tv-palvelu ), mutta on mahdollista että voisimme nähdä, että lista laajentaa useisiin jos ei kaikki kytketty TV alustat lähitulevaisuudessa - olettaen, että tämä ei ole " t vain tuulesta temmattu haaveilee tietenkin. NBA, NHL ja MLB jo pelata palloa hieman, mutta ei kaikkia streaming digisovittimien, jos NFL seuraa niitä lisäämällä varajäsen näkymäasetuksista - olettaen uutta työvoimaa paljon on saavutettu, ja me todella nähdä jalkapalloa pelattiin vuoden 2011 lopulla - se tee sinua todennäköisesti tilata?

[Kiitos, Anonymous]

Jatka käsittelyssä DirecTV tutkimus vihjaa nfl sunnuntai lippu Apple TV: ssä, Boxee ja Roku pelaajia?

DirecTV tutkimus vihjaa nfl sunnuntai lippu Apple TV: ssä, Boxee ja Roku pelaajia? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 joulukuu 2010 08:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar