onsdag den 15. december 2010

IR-embedded Surc tapauksessa muuntaa iPhonen yleinen oppimisen kaukosäädin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/15/surc-ir-embedded-case-converts-iphone-into-a-universal-learnin/:
Whoa, Nelly! ThinkFlood ei näin ... ei pätkääkään. Jos sinun muistaa, Punasilmäisyyden yleiskaukosäädin dongle otettiin hyvin vastaan, sillä pelkkä 3.5mm sovitin lisätty IR säteilevä Applen pöydältä ja iDevices. Mutta nyt, perunamuusi Pixel on ottanut yhdentymistä askeleen eteenpäin, saumattomasti upottaminen infrapunalähettimen tulee tapaus. Yksinkertaisesti pop Surc noin iPhone 3G, iPhone 3GS tai iPhone 4, lataa (ilmainen) mukana app ja aloittaa ohjelmointi. Ennen pitkää voit sanelee kodin viihde-setup sans mitään ulkoisia lisälaitteita, ja pahus, saatat jopa parantaa puhelimen vastaanotto kaiken aikaa. Ainoa haittapuoli tämä lähestymistapa verrattuna ThinkFlood n että iPad ei tietenkään ole tuettu, ja kun olet päivittänyt iPhone 5, teidän luotettava IR tapauksessa tulee kirkastettu paperipaino. Jos olet kosher kanssa, mutta voit saada ennakkoon nyt on 69,95 dollaria, ja ensimmäisten siirtojen odotetaan olevan tiensä ulos Q1 2011.

Jatka käsittelyssä IR-embedded Surc tapauksessa muuntaa iPhonen yleinen oppimisen kaukosäädin

IR-embedded Surc tapauksessa muuntaa iPhonen yleinen oppimisen kauko perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 Dec 2010 08:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Hanki Surc | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar