søndag den 20. marts 2011

Mini E Kenttäkokeista päättyy, sillä 40 testaajia etsimään uutta autoa alkaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/20/mini-e-field-trial-ends-for-the-40-testers-a-search-for-a-new-c/:

Mini E Kenttäkokeista päättyy, sillä 40 testaajia etsimään uutta autoa alkaa

Ihmiset, jotka rakastavat koska auto on tapana pitää, että auto jonkin aikaa, pidempään kuin olisi joskus, mutta se ei ole aina vaihtoehto. Joskus sinun täytyy antaa takaisin, ja tällainen on tilanne 40 "pioneerit", jotka olivat ensimmäisten joukossa saada rukkaset päälle ja pummeja sähköisissä prototyyppi Mini E Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Tämä laivasto Testiajoneuvojen on haastettu takaisin kotiin, mutta onneksi ei kokea samaa kohtaloa muistutti GM EV1 - joista suurin osa oli murskattu 90-luvulla. Sen sijaan useimmat näistä Minis löytävät uusia koteja yritysasiakkaiden keskuudessa ajoneuvokannan, vaikka testaus ohjelma itsessään on pitkälti yli. Siitä ohjelma BMW oppinut, että useimmat kuljettajat sujunut ihan hyvin, vaikka täydellinen puuttuminen julkisen latausasemaa, vaikka jotkut sanoivat kylmä temps laittaa purista ajotapa - mahdollinen vastapainoksi yhden EV Mini testaaja tällä puolella on lampi löytyi. Kaikki, että tietoja käytetään räätälöidä tuleva BMW i3, jotka olemme jo nähneet hooning noin joissakin melko kylmä sää, mutta ei nähdä hooning julkisia katuja vuoteen 2013 tai niin.

Mini E Kenttäkokeista päättyy, sillä 40 testaajia etsimään uutta autoa alkaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 maaliskuu 2011 12:36:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Saksan Car Scene | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar