søndag den 20. marts 2011

Pysyvä huurtumaton pinnoite saattaa merkitä loppua kiihkeä silmälasit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/20/permanent-anti-fog-coating-could-mean-end-to-steamy-specs/:

Ellet sokea, tai pelkkää ulos silmukan, olet ehkä huomannut leviämisen ihmiset rocking silmälasit lisätarvikkeiden myöhässä, mutta meille, jotka kuluvat asiat pakosta, ei ole mitään kun heidät pois, kun meidän linssit sumentua. Onneksemme joukkue Kanadan tutkijat ovat patentoitu uusi pysyvä huurtumaton pinnoite , että he väittävät on ensimmäinen laatuaan. Varmista juttuja ei pestä pois, miehistö sovellettu neljä peräkkäistä kerrosta molekyylien läpinäkyvä materiaali (joko lasia tai muovia) ennen kerrostetaan se polyvinyylialkoholi , jolloin vesi levittää tasaisesti ja välttämällä höyryävän-ikkunat vaikutus. Tulos? Erittäin kestävä, monikerroksinen pinnoite, joka ei hankaa pois, riippumatta siitä omituinen ehdot sinun ja kasvot kohtaavat. Sen luojat nähdä loputtomasti sovelluksia heidän keksintö, kuten tuulilasit, visiirit, kameran linssi, ja tietenkin silmälasit. Nyt se on pois tieltä, suosittelemme ne keskittävät ponnistelunsa hiki-vähemmän nenätyynyt.

Pysyvä huurtumaton pinnoite saattaa merkitä loppua höyryävän tiedot alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 maaliskuu 2011 04:04:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Slashdot | lähde Université Laval | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar