søndag den 20. marts 2011

Samsung Galaxy S II Mini vuotaa pois kolme, plus Nokia X7, Flyer ja playbook julkaisupäivät Englannissa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/20/samsung-galaxy-s-ii-mini-leaks-out-for-three-uk-plus-nokia-x7/:


Ei, ei Galaxy Mini , että low-end Android itää - tämä näyttää Samsungin pienempi vaihtoehto tuleva Galaxy S II superphone. Saimme juuri antanut brittiläinen lentoyhtiö Kolme koko kevät-kesä kokoonpanolla ja Android 2.3 luurin varmasti erottuu, teeskentelee olevansa miniatyyri huolimatta 3,7-tuumainen näyttö (ajatella Droid ), 1.4GHz prosessori (ajatella ennen 3 ) ja 21Mbps HSPA +-yhteydet. Mutta se jäävuoren huippu verrattuna siihen, mitä on varastossa kolme - se näyttää Nokia X7 on elossa, hyvin, ja seuranta ja kesäkuu julkaisu (puhumattakaan LG Optimus 3D), ja tablettien putoaa liian kanssa Toukokuu tuo HTC Flyer ja WiFi vain BlackBerry playbook käynnistää kesäkuussa. Katso tekniset tiedot ja teilataan aloittaa ikkunat galleriassa alla, ja yhdessä meidän kanssamme toivoen näiden asiakirjojen merkitä nopeasti Yhdysvaltojen julkaisun.




[Kiitos, Anonymous]

Samsung Galaxy S II Mini vuotaa pois kolme, plus Nokia X7, Flyer ja playbook julkaisupäivät Englannissa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 maaliskuu 2011 16:04:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar