søndag den 20. marts 2011

HTC Thunderbolt juurtunut oikeasti, lukitut tiedostot lähes huonot käsitellä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/19/htc-thunderbolt-rooted-for-real-locked-files-nearly-sour-the-de/:


He ajattelivat, että se olisi helppoa , mutta he olivat väärässä - AndIRC kehittäjät kuulemma viettänyt viimeiset 72 tuntia valmistautumassa uuteen HTC Thunderbolt mukautettua rom. Nykyään ne voittavan, mutta että voitto on katkeransuloinen, koska se saattaa merkitä loppua yleensä hakkeri-ystävällinen aikakauden siitä, että ihmiset on HTC. Vaikka laitteet taiwanilainen valmistaja on perinteisesti ollut helppo muuttaa, hakkeriyhteisö löytyi Verizon LTE lippulaiva täysin lukittuna, ja allekirjoitettu ydin, allekirjoitettu elpyminen kuva ja allekirjoitettu bootloader. FOF. Tietenkin, jos olet vain etsivät tapa overclock Thunderbolt, luultavasti eivät välitä kaikesta. Löydät kaikki (poikkeuksellisen pitkä) ohjeita tarvitset Android poliisi. Vain olla varovainen siellä!



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Jatkaa lukeneisuus HTC Thunderbolt juurtunut oikeasti, lukitut tiedostot lähes huonot käsitellä


HTC Thunderbolt juurtunut oikeasti, lukitut tiedostot lähes huonot käsitellä perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 maaliskuu 2011 20:38:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Android Poliisi (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar