fredag den 1. april 2011

Sonyn Music Unlimited streaming-palvelu tulossa NGP, lyö Xperia Pelaa tänä vuonna ja PSP muutamassa viikossa "

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/01/sonys-music-unlimited-streaming-service-coming-to-ngp-will-hit/:


Se voi kuulostaa itsestään selvä tässä vaiheessa, mutta on vielä syytä juhlia - Sonyn streaming liittymän musiikkipalvelu, Music Unlimited , johtaa sekä PlayStation Portable ja sen pari erilaisia ​​hengellisiä seuraajia Next Generation Kannettavat ja Sony Ericssonin Xperia Play . Eurogamer istui alas Sony Network Entertainment VP Shawn Layden, joka levittää uutisia helposti vahvistetaan, että palvelu olisi käytössä (ainakin UK) PlayStation Portable "muutamassa viikossa." Samalla Android-puhelimissa mukaan lukien pahamaineiset PlayStation luuri saavat Music Unlimited "tänä vuonna", ja asiantuntijan "tekee se tapahtuu" on NGP samoin, luultavasti joskus jälkeen yhtiö paljastaa kun se kurja kannettava peli asema todella tulee ulos . Kaikki nimissä ottaa sävelet kanssa minne sattuu matkustaa - käsite, joka on tulossa melko suosittu juuri nyt.

Sonyn Music Unlimited streaming-palvelu tulossa NGP, lyö Xperia Pelaa tänä vuonna ja PSP muutamassa viikon alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 huhtikuu 2011 02:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Eurogamer | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar