fredag den 1. april 2011

Skype haluaa kansan vahvistaa Skype 5 for Mac, tulee puheluun?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/01/skype-wants-the-people-to-fix-skype-5-for-mac-will-you-answer-t/:


Skype 5 Mac jättää toivomisen varaa - me tiedämme sen, tiedät sen , ja näyttää Skype tietää sitä. Siksi meidän suosikkeihin VoIP app on kysyttyään auttaa teitä, ihmiset, parantaa UI. Skypen käynnissä kilpailu löydä chat tyyli hallitsemaan heitä kaikkia, ja se alkaa ottaa mukautetun CSS huomautuksia 8 huhtikuu. Kilpailu on kolme kierrosta, yksi tuomareiden ja yhden kansan valinta kussakin jälkeen valinta pääpalkinnon voittaja kuuden finalistin. People's Champs saada Apple TV ja ne poimitaan tuomareiden repiä WiFi iPad 2, ja kaikki voittajat saavat kopion CSS3 web-suunnittelijoille ja vuoden tilaus Skype Unlimited World Extra. Pääpalkintona on yhdentoista tuuman MacBook Air, iPad2, ja ego lisätä mukana tietämättä chat tyyli taottu liekeissä kilpailun sisällytetään tulevan vapauttaa Skype. Haasteeseen? Hit lähde linkkiä täydelliset tiedot.

Skype haluaa kansan vahvistaa Skype 5 for Mac, tulee puheluun? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 huhtikuu 2011 01:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Skype | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar