fredag den 1. april 2011

Time Warner poistaa kanavia iPad app kun Cablevision valmistelee sen omaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/31/time-warner-removes-channels-from-ipad-app-while-cablevision-pre/:


Time Warner Cable oli ensimmäinen osapuoli vilkkua taistelun ohjelmoijat yli sen uuden TV-streaming TWCable TV iPad app , poistamalla kanavia Viacom, Fox ja Discovery. Yhtiön virallinen lausunto osoittaa sen vain valita keskittyä "valistunut ohjelmoijia", jotka tukevat sen syy ja että se antaa tilalle kanavaa (ehkä BBC America, koska se on kaikki kuvat) ASAP, mahdollisesti jo huomenna. Arvata oikeudellinen taistelu edelleen kuumentaa välillä Time Warner, joka uskoo se on saanut kaikki tarvittavat oikeudet säätää näitä kanavia missä tahansa näytössä on asiakkaan kotona, ja ohjelmoijat, että mielestäni ei ole.



Heitto enemmän bensiiniä tuleen on sana Cablevision että sen uusi iPad app, TV ja video-demand pääsyä piti olla pois jo ja on vain odottaa Applen hyväksyntää ennen kuin se käynnistetään. Mukaan Wall Street Journal se menee eteenpäin käynnistää Optimum Link - entinen PC TV Media Relay - tuote, joka tuo video omalta tietokoneelta televisioon huomenna. Tutustu luettelo veti kanavien tauon jälkeen tai Time Warner blogi, kerromme sinulle, kun tai jos mitään muutoksia.

Jatka käsittelyssä Time Warner poistaa kanavia iPad app kun Cablevision valmistelee sen omaa


Time Warner poistaa kanavia iPad app kun Cablevision valmistelee yhden oman perin ilmestynyt Engadget Ma, 31 maaliskuu 2011 17:49:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde TWCable Uudenkaupungin | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar