fredag den 1. april 2011

Mercedes-luokka E-Cell saa itsestään koeajo

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/31/mercedes-a-class-e-cell-gets-taken-for-a-test-drive/:


Mercedes-Benzin uusi A-luokan E-Cell saattaa olla rajoitettu tuotanto ajoneuvon , mutta se on ajoneuvo-, mikä todennäköisesti tarkoittaa sitä, että jotkut ihmiset ovat kiinnostuneita siitä, miten se todella ajaa. Onneksi ihmiset lähtien PluginCars nyt onnistuneet ottamaan yksi nopeasti spin, ja on antanut muutamia ensivaikutelmia. Lyhyt se on että vaikka se on "mukava ratsastaa," se ei ilmeisesti ole kovin vakuuttava - itse asiassa sivusto kertoo, että auto tuntui huomattavasti hitaammin "kuin Nissan Leaf , joka myös on tietysti etu halvemmalla ja laajemmin saatavilla. Mercedes ei ilmeisesti käsitellä paljon parempi, vaikka, ja kun lattia on hieman korkeampi kuin tavallinen auto, sisustus muuten näyttää olevan huippuluokkaa. Valitettavasti koeajo ei ollut aivan tarpeeksi pitkä todella testata auton Tesla -jos akut, mutta sivusto oli ainakin iloinen nykytilaa maksun kätevästi keskellä kojelautaa.

Mercedes-luokka E-Cell saa itsestään koeajo perin ilmestynyt Engadget Ma, 31 maaliskuu 2011 19:41:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde PluginCars | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar