fredag den 1. april 2011

Samsung ja Visa yhdistävät voimansa, jotta NFC mobiilimaksulla klo 2012 olympialaisissa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/01/samsung-and-visa-join-forces-to-enable-nfc-mobile-payment-at-201/:


From gadgeteer näkökulmasta, yksi parhaista asioita olympialaisten sen taipumus tuoda uusia teknologioita hosting kaupunkiin. Ota 2012 pelejä, esimerkiksi: eivät vain metroasemat saada WiFi kuormittajat, mutta uutinen on se, että Samsung ja Visa ovat kädestä antamatta NFC mobiilimaksulla ratkaisuja kaupunkiin. Itse asiassa enemmän kuin 60000 paikkakunnalla Lontoossa jo suunnattu ylös kosketusvapaa maksujärjestelmien ja nyt Visa neuvottelee pankkien kanssa saadakseen sen kontaktittomia korteilla ja matkapuhelimissa hyväksytty. Jälkimmäisessä yksi tällainen laite on Samsungin olympialaisten ja paralympialaisten matkapuhelin mukana Visa-käytössä SIM-kortin, ja se tulee olemaan saatavilla sponsoroituja urheilijoita sekä useita vähittäiskauppiaat. Lisäksi tämä liitto jatkaa olympialaisten jälkeen, ja Visa on jyrinä rikki sen mobiilimaksaminen ratkaisu monissa muissa maissa kuten tälläkin, joten sitä ei pidä kauan ennen kuin me kuulemme lisää Visa luurin ilmoituksia.

Jatka käsittelyssä Samsung ja Visa yhdistävät voimansa, jotta NFC mobiilimaksulla klo 2012 olympialaisissa


Samsung ja Visa yhdistävät voimansa, jotta NFC mobiilimaksulla klo 2012 olympialaisissa perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 huhtikuu 2011 00:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink BGR | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar