søndag den 17. juli 2011

Fujitsu käynnistää ensimmäinen Windows Phone Mango luurin sisään .. Elokuussa?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/16/fujitsu-to-launch-first-windows-phone-mango-handset-in-august/:

Sano se ei ole niin - ei ole vain puhelin ei viivästy, se on todella aikoo tulla ulos aikaisemmin kuin sen noteerattu käynnistää ikkunassa? Tämä erityisesti ihme on poikkeus enemmän kuin sääntö, mutta Microsoftin uusin Windows Phone OS (lempinimeltään " Mango ") saattaa tulla ulos ennen odotettavissa syksyllä vapauttaa. Mukaan Nikkei, Fujitsu tarjoaa aivan ensimmäinen Mango laite, vesitiivis puhelin nimeltään IS12T puolesta KDDI "jo myöhäistä ensi kuussa." Puhelin on myyty 30000 - 40000 jeniä ($ 378-505), kohtuullinen määrä kolikon mitä todennäköisesti kalliimpiin laite. Ja - jos se on sama luurin esiteltiin tämän viikon Worldwide Partner Conference - vaaleanpunainen versio tulee myyntiin. Joten, mitä houkuttelevampi: Hello Kitty -maustettu Windows Phone tai Samsung Galaxy S II kaksoisolento käynnissä Mango? Se on kova puhelun.

Fujitsu käynnistää ensimmäinen Windows Phone Mango luurin sisään .. Elokuussa? alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 16 heinäkuu 2011 16:51:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Nikkei (edellyttää kirjautumista) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar