søndag den 17. juli 2011

iUsers vapauttaa iPad ja yksiavioisuus, mahdollistaa useita käyttäjäprofiileja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/17/iusers-frees-your-ipad-of-monogamy-enables-multiple-user-profil/:



Jaa iPad? Uusi nykäys on matkalla, että muut App Store , jonka pitäisi tehdä elämästäsi hieman helpompaa: käyttäjäprofiilit hahmottaminen. Mod, dubattuna iUsers, lisää käyttäjän kirjautuminen painiketta iPad Lukitse näyttö. Nipistää erottelee sovelluksen tiedot ja mieltymykset käyttäjien välillä, mikä tarkoittaa, että käyttäjä A on vihainen Linnut pisteensä eivät sekamelska ja sekoita käyttäjä B on täydellinen kolmen tähden luokitus. App laitteistot, musiikkia ja videoita tällä hetkellä yhden käyttäjän, mutta nipistää n luojat toivovat korjaamiseksi, että tulevaisuudessa päivittää. Se Jailbreak vain mod, tietenkin, mutta silti siisti ominaisuus haluaisimme nähdä käyttöön tulevissa versioissa iOS . IUsers nipistää pitäisi lyödä Cydia pian, mutta ihmiset, jotka haluavat jo kurkistaa voi repiä se nyt seuraamalla ohjeita lähde linkkiä.

iUsers vapauttaa iPad ja yksiavioisuus, mahdollistaa useita käyttäjäprofiileja alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 heinäkuu 2011 14:41:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde BlogdoiPhone | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar