søndag den 17. juli 2011

Zappedy omistukseen Groupon. Mitä Zappedy?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/g9MmFZpDm3U/:

Nimetön vihjeidenmyyjä kertoo Zappedy , yritys, joka tarjosi erilaisia ​​teknisiä tuotteita paikallisille yrityksille, on myyty Groupon , tietoa joka osoittautuu oikeaksi mukaan viesti lähetetty entisen verkkosivuilla (joka valitettavasti ei ole arkistoitu mennessä Wayback Machine).


Ei ole paljon tietoa Zappedy Webissä kokonaan, mutta tässä mitä olen kaavinta yhdessä kiitokseni ilmiömäinen Web Haetaan taidot:


Zappedy perustettiin alkuvuodesta 2010 ja sai taakseen Innovation pyrkii , sijoituspalveluyritys perusti entinen Googlen toimitusjohtaja Eric Schmidt . Sen AngelList profiilin , Zappedy rahoittivat IE Dror Berman ja Corey Fordin , nimenomaan.


Bling Nation yhteistyössä toimitusjohtaja ja perustajaosakas sijoituspalveluyrityksen Meck Wences (LAO) Casares myös vääntää. Ja mukaan niiden LinkedIn profiileja, innovaatio pyrkii "(ja TokBox perustaja) Ron Letku ja Project Slice perustaja Harpinder Singh Madan myös neuvontaa Zappedy.


Näin käynnistyksen on kuvattu Innovaatiota koskevasta pyrkii verkkosivuilla:



Zappedy valtuudet vallankumouksellinen sovelluksia, jotka auttavat tiili ja laasti kauppiaat ymmärtämään, houkutella asiakkaita.


Käyttämällä kerätyt sekoitus suoraan syötteitä ja luottokortti syötteenlukijat, Zappedy mahdollistaa seuraavan sukupolven kaupankäynnin, viihteen ja mobiilin mainostamisen sovelluksia, jotka tunnistavat asiakkaiden offline ostot sekä näiden netin käytöstä.



Erityisesti se näyttää Zappedy osallistui vuonna Käynnistys Chile , ohjelma Chilen hallituksen houkutella alkuvaiheen yrittäjiä ja keinuttaa ne aloittavat yritykset Chilessä.


Löydät lyhyen haastattelun Zappedy perustaja Na'ama Moran täällä (myös sulautetut alla).


Mistä voin kerätä, Zappedy periaatteessa mahdollistanut pienet paikalliset yritykset voivat helposti luoda verkkosivuston ja mainostaa verkossa sosiaalisen median kautta ja päivän tarjous sivustot yksinkertaisesti lähettämällä sähköpostia. Groupon todennäköisesti osti yrityksen sen joukkueen mutta mahdollisesti myös tekniikka (pystyä tarjoamaan enemmän työkaluja kauppiaita, joilla ei ole vahva online läsnäolo vielä).


Zappedy oli yhdessä perustama paitsi Moran lisäksi Francisco Larrain , Daniel Pérez Rada ja Ricardo Zilleruelo-Ramos (ainakin omille LinkedIn profiileja. Toinen mielenkiintoinen nimi, joka kääntyy jopa etsiessään LinkedIn on Brad Griffith , entinen liiketoiminnan kehittäjä LOLapps ja sitä ennen, finanssineuvos analyytikko Google.


Olen yhteyttä Groupon, Zappedy ja innovaatio pyrkii, mutta koska se viikonloppu eikä juuri täydellinen aika tavoittaa ihmisiä, en odota saada enemmän tietoa nopeasti.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar