søndag den 17. juli 2011

Windows Phone 7 Liitin nyt laittaa Home Server käteen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/17/windows-phone-7-connector-now-puts-your-home-server-in-your-hand/:

Windows Server Solutions Phone liitin

Ok, Windows Server Solutions Puhelin Connector ei juuri ääntä jännittävää, mutta jos olet yksi harvoista ihmisistä siellä rocking Windows Home Server 2011 koneen ja WP7 luurin, olet todennäköisesti aio haluat saada tämä perustaa ASAP . Yhdistelmä palvelinpuolen plug-in ja puhelimen app avulla voit etänä hallita palvelimen - liipaisu varmuuskopiot, toimitusjohtaja käyttäjiä, ja katselu hälytyksiä. Sen avulla voit myös vetää ylös tallennettujen mediatiedostojen palvelimella, vaikka et voi kopioida niitä paikallisesti oman myöhempää tarkastelua tai kuuntelunautintoa. Kyse ei ole vain kotikäyttäjille joko. Plug-in toimii Windows Small Business Server 2011 Essentials ja Windows Storage Server 2008 R2 Essentials, pienemmille yrityksille, jotka hyödyntävät Microsoft-powered kännykkää. Voit ladata palvelimelle add-on enemmän kattavuutta linkkiä, ja älypuhelin APP alk. Zune Marketplace.

Windows Phone 7 Liitin nyt laittaa Home Server käteen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 heinäkuu 2011 10:08:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink WMPU | lähde Microsoft | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar