lørdag den 27. november 2010

Symbian Foundation axing verkkosivuilla 17. joulukuuta, lähde arkistot saatavilla "pyydettäessä"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/27/symbian-foundation-axing-websites-on-december-17th-source-repos/:
Olimme kuulleet, että Symbian Foundation olisi tehtävä joitakin suuria muutoksia , koska se siirtymiä lisenssien myöntämisestä vastaava elin, ja tässä on numero yksi - jokainen virkamies Symbian verkkosivuilla sulkimin 17. päivänä ensi kuussa. Tämä koskee jokaista sivua symbian.org alas Symbian Twitter ja Facebook-syötteet ja lähdekoodi itsessään on hyllytetty. Jos haluat tutustua kaikkiin sen, jopa tietokantojen käyttäjien tuottaman vikailmoitukset, sinun täytyy kysyä säätiön paperiversiona ja maksaa nimellinen media ja postikuluja jälkeen tammikuussa 31st. Yritämme tavoittaa Symbian nyt selvittää kokonaisuudessaan vaikutuksia tämän liikkua, mutta olettaen Nokian lupaus pitää Symbian avoimen lähdekoodin edelleen pitää paikkansa, kannattaa aloittaa stashing pois arkistot ja perustamalla peilit ennen säätiön laskee päältä web - ja Symbian-yhteisö, too.

Symbian Foundation axing verkkosivuilla 17. joulukuuta, lähde arkistot saatavilla "pyydettäessä" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 marraskuu 2010 13:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Slashdot | lähde Symbian Developer | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar