lørdag den 27. november 2010

Boeingin Spectrolab tytäryhtiö asetettu massa tuottaa 39,2 prosenttia tehokkaampia aurinkokennoja

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/27/boeings-spectrolab-subsidiary-set-to-mass-produce-39-2-percent/:
Boeingin Spectrolab tytäryhtiö on työskennellyt tekemään aurinkokennojen entistä tehokkaampia vuosia, ja se näyttää se nyt asetettu toteuttaa viimeistään ennätyksellisen soluja massatuotantoon. Nämä tulevat muodossa yhtiön uusi C3MJ + aurinkokennoja, jotka ylpeillä keskimäärin muuntamisen hyötysuhde on 39,2 prosenttia, mikä tekee heistä tehokkain massatuotantoon solujen mennessä. Mitä enemmän, Spectrolab sanoo, että koska uudet solut ovat niin samankaltaisia nykyisen C3MJ tuotantoa soluissa, se olisi suhteellisen helppo asiakkaille jo käyttävät näitä päivittää uusia soluja. Vielä ei ole sanaa hinta, se näyttää, mutta uudet solut pitäisi olla saatavilla tammikuussa. Ja kyllä, Spectrolab on myös kovasti työtä rikkomatta omaa rekisteriä - se haluaa halki 40 prosenttia merkin myöhemmin vuonna 2011.

Boeingin Spectrolab tytäryhtiö asetettu massa tuottaa 39,2 prosenttia tehokkaampia aurinkokennoja perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 marraskuu 2010 16:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Gizmag | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar