lørdag den 27. november 2010

Pockito puettavat videokamera hyväksymä Miley Cyrus ja Joe McCreep

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/27/pockito-wearable-camcorder-endorsed-by-miley-cyrus-and-joe-mccr/:
Vaikea sanoa, missä tarkalleen iRes Technology löytyi tämä kaveri oikealla (Miley selvästi tuli mitäänsanomaton osapuoli You Es Aye), mutta mahdollisuudet ovat hän oli peräisin samassa altaassa ja suuruudenhulluja että MSI upotetaan aiemmin tänä vuonna. Jos sinun muistaa, iRes piipahti ulos sen ensimmäinen puettavat videokamera heinäkuussa viime vuonna, ja uusi versio on pienempi, enemmän pystyy ja hyväksynyt tirkistelijä maailmanlaajuisesti. IRDC260 uCorder Pockito (2,5-x 1 - x 0,5-tuumaa) - joka on musta / punainen väri - on voitava leikata kiinni juuri mitään, sieltä se voi kirjautua filmimateriaalin 740 x 480 (30 kuvaa sekunnissa ) päälle microSD-muistikortti (2GB mukana). Se synkronoi kanssa tietokoneeseen USB, ja se voi myös kaksinkertainen webcam jos tarvitset sitä. Molemmat sävyt ovat Facebookiin, jotta oikeus nyt 99,99 dollaria, ja jos näytät vähänkin kuin joko yksilöiden edellä, ei tietenkään mitään emme voi tehdä tai sanoa estää sinua täyttää oman kohtalonsa.

Pockito puettavat videokamera hyväksymä Miley Cyrus ja Joe McCreep perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 marraskuu 2010 01:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde uCorder (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar