søndag den 2. oktober 2011

Aikajanat Facebook Ei sanoja ...

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7g5fDl4W6vM/:

article_graphics_28

Toimittajan huomautus: Facebook aikataulut ovat vasta alkua. Tässä guest postitse Jim Pitkow ja Adrian Aoun hahmotella mitä aikajanat voisi näyttää jos niitä sovelletaan kaikkeen. Auon on toimitusjohtaja varkain käynnistyksen Wavii , jotka työskentelevät osajoukko kuvailtujen ongelmien alle, ja Pitkow on neuvonantajana.


Viime viikolla Facebook teki historiaa. Kun kerätä tietoa käyttäjien vuosia, Facebook kääntyi suunnittelija Nicholas Felton joka päätti, että oli aika ottaa nämä tiedot seuraavalle tasolle ja havainnollistaa sitä - ja aikajana syntyi. Mutta entä mitä tapahtuu muun maailman, eikä vain ystäväni ... Miksei Facebook ole aikataulut siitä?


Me vastata, että minuutin, mutta ensin, miksi se edes väliä? Samasta syystä olet lukenut tämän artikkelin, ihmiset haluavat pysyä ajan tasalla monenlaisia ​​tieto-sosiaalinen, ajankohtainen, paikallinen, kansallinen, globaali-ja me kaikki vihaavat kaipaamaan tärkeä uusi tarina. Tietoja niin helposti meidän pakko käsitellä enemmän tietoa kuin koskaan ennen. Facebook on uraauurtava tavalla saamme tietoa ystäviä, mutta valitettavasti työkaluja muun maailman uutiset eivät ole vielä kiinni.


Mutta emme ole kertoa teille mitä et jo tiedä. Miljardin dollarin kysymys on, mitä tehdä asialle? Uskomme, että tieto kulutus nykyään on valmis varten mullistus-teknologia kehittyy vastaamaan käyttäytymistämme. Joten miten tämä muutos tapahtuu?


Taistelee Information Overload


Mikä oli kerran yksinkertainen käyttää skannauksen yksi tai kaksi sanomalehtiä päivittäin mielenkiintoisia otsikoita ja artikkeleita on kärjistyivät toistuvia skannaa koko päivän useiden verkossa uutislähteiden (Facebook rehu, tweets, RSS-syötteitä, online-sanomalehtien ja blogit). Ja monissa tapauksissa eri lähteistä ainoastaan ​​toistetaan sama tarina uudestaan ​​ja uudestaan, joten ilmeisen runsaasti vaihtoehtoja harhaanjohtava. Joten vaikka valinnanvaraa on usein parempi, tässä se on yksinkertaisesti liikaa meille.


Esimerkiksi kun Kate Middleton naimisiin prinssi William, et voi lukea tuhat artikkeleita siitä. Kumma kyllä, lukeminen perinteinen tulostusmateriaali on todellisuudessa tehokkaampi kuin tämä, koska tarina on mainittu vain kerran per paperi. Vuonna nykytila ​​"ylikuormitus", näet saman artiklan tweeted, jaettu Facebookissa, työnsi RSS-syöte, jne. Ja usein kustantajat taipua kieroutunut kannustimena sensaatiohakuisia otsikoita eriyttää cookie-cutter sisältöä ja ajaa enemmän napsautuksia. Tämä vaikeuttaa puolueellisuuden välttämiseksi ja ymmärtää, mitä todella tapahtuu, tai edes tiedä, jos olet alre


Ingen kommentarer:

Send en kommentar