søndag den 2. oktober 2011

Hack Your Kulttuuri

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/MofgCfF22Rc/:

Justin Kan

Toimittajan huomautus: Tämä guest viesti on Justin Kan, cofounder ja Justin. TV ja TwitchTV . Voit seurata häntä viserrys täällä ja lukea hänen blogi täällä .


Käyttäytyminen on virus. Levitämme käyttäytymistämme meitä lähellä, onko passiivisesti tai tarkoituksella.


Pop Quiz: mitä tekijä pisimmälle korreloi lihavuuden? Se ei ole tuloja, rodun, uskonnon, tai genetiikan. Osoittautuu, että paras indikaattori lihavuus on ystäväsi ryhmä: jos olet ylipainoinen ystäviä, olet todennäköisemmin ylipainoisia itsellesi. Tämä on järkevää, koska sinua kehittämään käyttäytyminen asettaa vuorovaikutusta lähimmäisiäsi. Jos ystäväsi on fyysisesti aktiivinen ja syö hyvin, sinulla on enemmän mahdollisuuksia olla fyysisesti aktiivinen itse, ja viettää enemmän aikaa yli terveellisiä aterioita. Vaihtoehtoisesti, jos ystäväsi elää tosielämän versio Super Size Me, olet todennäköisesti siitä pikajunan tyypin II diabetesta.


Koska tarpeeksi altistuminen käyttäytymistä, että käyttäytyminen muuttuu normatiivinen. Tämä pätee sekä positiivisia että negatiivisia käyttäytymismalleja. Yksi yksinkertainen käytös Olen nähnyt leviävät oma ystävä ryhmä on moottoripyörien selässä. Aloitin ratsastuksen muutama vuosi sitten, kun kahden ystäväni kulki heidän polkupyörää (ottaa halusi aloittaa jo vuosia, mutta ei ole koskaan katalyytin, kunnes sillä hetkellä). Nopeasti eteenpäin neljä vuotta ja molemmat veljeni, kaksi kämppäkaverini ja monet muut ystävät ovat ratsastus, joilla on paljon useampia eri vaiheissa ottaen ajajan testi ja liittyä elinluovutuskortin klubi.


Muutamien viime vuosien olen ollut yllättynyt kuullessani, että tämä pätee myös yrittäjyyteen. Useimmat ihmiset, startups ovat riskialtista toimintaa ja jotain tulee välttää. Monet epäröivät lopettaa niiden turvata työpaikkoja ja yritetään käynnistää yrityksen tyhjästä. Vuodesta odotusarvo näkökulmasta, kun factoring taas saattaa aiheuttaa vastoinkäymisistä johtuu perus ihmisluonnon, ne oikein maksimoi tuloksia. Kuitenkin kasvava ryhmä, olen huomannut, että startups ovat normalisoitu käyttäytymistä, ja että tämä yleensä leviää henkilökohtaiset.


Veljeni Daniel on täydellinen esimerkki tästä. Kun Daniel valmistui College vuonna 2009, talous oli kamala lama, ja se oli erittäin vaikeaa uuden gradit löytää työpaikkoja. Aluksi ottaa hyvin vähän kiinnostusta startups, hän alkoi tehdä myynnin ja liiketoiminnan kehityksestä UserVoice jälkeen löytää mitään vaihtoehtoja konsultointi-ja pankkitoiminta, jossa muutama ystävä hänen onni löytää töitä johtivat. Muutaman vuoden kehitystyö ystäviä perustajat ja varhainen työntekijät startups, kuulemaan startup arjen ja vierihoito kanssa käynnistyksen perustajat, hän hyppää itse ja palvelukseen joukkue aloittaa Appetizely .


Esimerkiksi kulttuurin-hakkerointi mittakaavassa on Y Combinator. Yksi syy mielestäni Y Combinator on niin voimakas, koska se luo uuden sosiaalinen normi, varsinkin niille, jotka tulevat ulkopuolelta Silicon Valley. Kun aloittaa YC, ystävien ja perheen pitävät sinua hulluna. Loppuun mennessä, toinen kaverille kohortti: muut YC yrittäjien ja alumnien. Nämä uudet ystävät tukea ja neuvoa, mutta tärkeintä, että he antavat sinulle on implisiittinen varmuutta siitä, että et ole hullu.


Opetus on, että läpi muutamat nokkelat social engineering voit hakata omaa elämääsi asettua asema saavuttaa tavoitteensa et edes tiedä miten aloittaa. Tämä on myös myös


Ingen kommentarer:

Send en kommentar