søndag den 2. oktober 2011

Lähtemään ja Conquer

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/PjtijsaV9Aw/:

by Scoble

Toimittajan huomautus: Vieras Kirjoittaja Aaron Levie on perustaja ja toimitusjohtaja Box.net.


Vanha tekniikka vartija Piilaakson nopeasti unhinging. Vuodesta todella vanha kohtaavat värähtelevän strategioita ja johtajia , jotta hiljattain vanhan myllertävä kautta toimitusjohtajat yhtä nopeasti kuin ne kuolleet-allas tuotteita, suuntaamalla koko yrityksen kilpailevien kanssa Zuckerberg, tai aiheuttaa merkittävän asiakkaan sekaannusta , koska ne siirtyisivät tulevaisuudessa , tai jopa vanhempi-uutta, sisältöä akseli tai kaksi ennen ystävällinen lasku Google tai Facebook.


Tämän siirtymistä vanhasta uuteen, ja uutta vanhaan, tulee silmiinpistävän harvinainen tilaisuus rakentaa seuraava suuri tekniikka huippuluokkaa. Tänään pyörivät teknologia-suosii niitä, joilla bias kohti nopeutta, muuttaa ja häiriöitä.


Viime kuukausina yksin, olen kuullut uusia yrityksiä, seison mullistaa miten olemme vuorovaikutuksessa terveydenhuollon, puhaltaa auki televisio kulutusta, ja tehdä koulutus mobiili. Ja raikkaan, en tarvitse mitään määritteet kuvaamaan näitä startups: mitään "katsellen televisiota samalla tweeting" tai "helpottamaan terveydenhuollon paikallisten kuponkeja." Ei, nämä aineet voivat olla pelin muuttuvan palveluja yrittäjille, jotka ovat asettaneet katseensa unelma.


Marc Andreessen äskettäin säädettyihin hämmästyttävän tiukka perustelu miksi ohjelmisto melko paljon valloittaa maailman . Tai tarkemmin sanottuna, syödä se. Mutta tämä tapahtuu vain, jos pyrimme aidosti maailman muuttuvan teknologian. Tekniikka, jonka avulla voimme viestiä, tallentaa ja parantaa potilaiden elämänlaatua, tai tekemään parempia päätöksiä yritystemme nopeammin.


Lanseeraa klo häiritä ja Demo muutama viikko sitten sai minut ajattelemaan, että maaginen vaiheessa käynnistyksen elinkaaren vaiheessa rakennuksen prosessi, jossa mitään ja kaikki on mahdollista. Sinulla on vielä tehdä ensimmäisen pivot, sinulla ei olisi voinut kääntää alas yli pari VC, ja olen varma joukkue dynaaminen vain copacetic. Ah, kunnian päivää.


No, ennen kuin saat paljon kauemmas, tässä on muutamia ei-toivottuja oppitunteja ajattelin jakaa viiden vuoristorataa vuotta laaksossa:


Varmista teet usein jotain, joka ei ollut mahdollista 3 vuotta sitten


Vain yritysten kannattaa aloittaa tällä alalla ovat ne, joita ei ole olemassa toisessa ajassa. Ja muutoksen nopeus Internetissä päästä Pakonopeus, aikakausia mitataan neljäsosaa, ei vuotta. Jos et ole hyödyntää joitakin täysin uusia mahdollistaja, olet paahtoleipää. Ehkä etu on suuruusluokkaa muutoksen hinta ja saatavuus infrastruktuurin takia pilvi (Cloudera, DotCloud, Twilio), tai nyt-paikasta riippumaton pääsy tehokkaisiin "älykkäitä" laitteita (neliö, Uber, KNO, ilmavia Labs) tai muutos sosiaalisessa käyttäytymisessä sekä työn ja kodin (hölistä, jive, HealthTap), tai kaikki kolme. Ajatuksena on jatkuvasti kurottelee reunan mikä on mahdollista, laajentamalla rajat mitä odotetaan ja kääntämällä romaanin osaksi tapana. Jos et tee tätä, et erotu, et saa pitoa, etkä voittaa. Kuten Andy Grove huomauttaa, jos et ole luoda 10X parannus ulottuvuus kustannusten, tehokkuuden, tai hyötyä kuluttajalle,


Ingen kommentarer:

Send en kommentar