søndag den 2. oktober 2011

Yksi Up: Gamers auttaa tutkijoita Ratkaise Molecular palapeli, joka voi johtaa AIDS Vaccine

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/nFj6dJePJbk/:

fat_gamer_kid1

Joten tämä ei ole aivan tuoreita uutisia, mutta se on niin mahtava, että se kannattaa jakaa uudelleen, mikäli et nähnyt sitä. Hiv / aids on tappanut noin 25 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa ja tutkijat ovat työskennelleet ahkerasti, koska virus löydettiin vuonna 1981 löytää parannuskeinoa. Vaikka parannuskeinoa vielä pakenee tutkijaa, useita proteaasinestäjien on kehitetty hidastaa sen etenemistä. Mutta viime viikolla, HIV / AIDS-tutkimukseen otti valtavan harppauksen eteenpäin, kiitos työn pelaajille . Kyllä, pelaajat.


Kolmisen vuotta sitten, tutkijaryhmä University of Washington luonut pelin nimeltä FoldIt jotta pelaajat edistää tieteellistä tutkimusta pelaamisen kautta muodon ja rakenteen proteiineja. Miksi proteiinit? No, on enemmän kuin 100000 erilaista proteiinia ihmiskehossa ja ymmärtää rakenteen ja meikki näiden proteiinien on avain ymmärtää miten ne toimivat ja sekä suunnittelussa huumeita että tavoite heitä.


Koska proteiinit löytyvät useimpien sairauksien me kärsimme, ne ovat myös avainasemassa kehitettäessä hoitoa, ja niin FoldIt avulla pelaajat suunnitella uusia proteiineja ja taita tunnetaan proteiinien kaikkein toimivia muotoja pyritään osaltaan sairauksien ehkäisyä.



Mukaan FoldIt verkkosivuilla, "Foldit yrittää ennustaa rakenteen proteiinia hyödyntämällä ihmisten" palapelin ratkaisuun intuitioon ja ottaa ihmiset pelata kilpailukykyisesti kertaiseksi paras proteiinit ".


Ja viime viikolla, FoldIt tuli muutakin kuin viileä idea, tai liikuntaa tieteellisesti ajattelevia pelaajia. Tutkijat ovat pyrkineet tulkitsemaan proteiinin "retrovirus proteaasin" yli 15 vuotta, kuten proteaasi on yksi tärkeimmistä proteiineista jonka avulla HIV lisääntyä ja toistaa itseään elävissä soluissa. Käyttämällä FoldIt, pelaajat pystyivät tunnistamaan rakenteen proteiinia - muutamassa 10 päivää.


Rakenteen kanssa retrovirus proteaasin lukitsematon, tutkijat voivat nyt alkaa toteuttaa tarvittavat toimenpiteet rakentaa lääke, joka voisi merkittävästi hidastaa nopeutta, jossa HIV kehittyy. Tulokset olivat aluksi julkaistiin Nature artikkeli, jossa lukijat voivat löytää täältä .


"Epäonnistumisen jälkeen monenlaisia ​​yrittää ratkaista kiderakenne M-PMV retrovirus proteaasin molekyy vaihdettava, haastoi pelaajia proteiinien pelin Foldit tuottaa tarkkoja malleja proteiini", University of Washington tutkimusryhmä sanoi sen tuloksista. "Merkillistä, Foldit pelaajat pystyivät tuottamaan malleja riittävän laadukkaita onnistunut molekyyli vaihto ja myöhemmin rakenne päättäväisyyttä. Hienostunut rakenne tarjoaa uusia näkökulmia suunnitteluun antiretroviruslääkkeitä ".


Tässä MSNBC raportissa , pelaajat kuvaavat, miten he pystyivät työskentelemään yhdessä yhteistoiminnallisesti ratkaisemaan palapeli, joka on yllättänyt tutkijat yli vuosikymmenen. Ja mikä on niin cool on, että vaikka eräät tärkeimmistä edistymistä pelin tehtiin joilla biolääketieteen akateemisen, valtaosa aktiivisia pelaajia leikkii FoldIt ei ollut tällainen tieteellinen tausta. Monet heistä olivat vain keskimääräistä pelaajat kuten sinä ja minä


"Apina-virus palapeli ratkaisu osoittaa, että Foldit ja muiden tieteen suuntautunut videopelejä voitaisiin käsitellä hyvin ra


Ingen kommentarer:

Send en kommentar