søndag den 2. oktober 2011

Sony Ericsson lainaa käsi FreeXperia devien joukoille, osoittaa rakkauttaan CyanogenMod 7.1

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/02/sony-ericsson-lends-hand-to-freexperia-devs-shows-love-for-cyan/:


Osoittautuu, Sony Ericsson on todella tulossa ympäri ymmärrystä, että Android-puhelimet eivät ole yhden koon kaikki ehdotus. Ottamisen jälkeen ilmoitus FreeXperia joukkueen väsymätön ponnisteluja CyanogenMod 7,1 tiettyihin SE laitteita, yhtiö on nyt " vetää Samsung "lainaamalla tukensa asialle. Yritys on antanut ryhmälle noin 20-puhelimet sekä debugged ja uudelleen kamera kirjasto binaries varmistaa asianmukainen käyttökokemuksen. Ei pysähtymättä siellä, Sony Ericsson toivoo, jotta nämä bitit kaikkien kehittäjien erityisessä EULA lähitulevaisuudessa. Tietenkin yhtiö jatkaa muistuttaa sen käyttäjille, että se ei nimenomaan suvaitse lukituksen käynnistyslataimen - mikä vielä aiheuttaa takuun raukeamisen - vaikka se on halukas auttamaan sinua juuri siinä.



[Kiitos, Thorsten]

Sony Ericsson lainaa käsi FreeXperia devien joukoille, osoittaa rakkauttaan CyanogenMod 7,1 alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 lokakuu 2011 12:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Sony Ericsson Developer World | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar