søndag den 2. oktober 2011

JBL On Tour iBT Bluetooth kaiutin on nyt saatavilla 150 dollaria, iPad jalusta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/02/jbl-on-tour-ibt-bluetooth-speaker-now-available-for-150-ipad-s/:


On tykätä langattomat kaiuttimet ? Oli tonnia vaihtoehtoja siellä jo, mutta JBL vain heitti vielä yhden kehään sen Kiertueella iBT. Kuten odottaa saattaa muodostaa audio gurut, järjestelmä tarjoaa Wireless Audio sisäosat, jotka pelaavat mukava sekä A2DP ja AVRCP Bluetooth-laitteita. Lisäksi neljä JBL Odyssey trasnducers, pakki pakkauksissa sisäänrakennettu mikrofoni FaceTime tai hands-free puhelut, säädettävä iPad jalusta ja USB-liitin latausta varten - kun Katy Perry virittää blastin "laite on liitetty itseään, kurssi. Kiinnostuitko? Se voi olla sinun nyt kautta lähde linkkiä 150 dollaria, mutta jos olisit varovainen ottamaan tarkemmin ennen sitoutumistaan, Peep Galleria alla.


Galleria: JBL On Tour iBT




JBL On Tour iBT Bluetooth kaiutin on nyt saatavilla 150 dollaria, iPad jalusta mukana alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 lokakuu 2011 06:47:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink iLounge | lähde JBL | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar