torsdag den 1. september 2011

Samsung MV800 MultiView kamera käytännön (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsung-mv800-multiview-camera-hands-on-video/:



Mikään ei ole kaikki, että jännittävää useimmat kohta ja ampua kamerat. Osoitat, ne ampua, Tarinan loppu. Mutta Samsung on ravistamalla asioita kuin myöhään. Ensinnäkin TL220 ja TL225 lisäsi toisen, 1,5 tuuman LCD kameran eteen, muodostavat yhtiön 2009 Uusimmat Dualview kamerat. Emme ole koskaan todella nähnyt kenenkään käyttää niitä kadulla, mutta Samsung reps kiinni siitä, että he ovat olleet ehdoton hitti. No okei sitten. Tänä vuonna CES toi yhtiön kauko-ammunta-käytössä SH100 , jonka avulla voit käyttää Samsung-merkkisten Android älypuhelimen runko, zoom, ja ottaa kuvia yli WiFi. Melko ärsyttävän viive ei tee tätä jymymenestys ominaisuus, mutta silti tämä on melko mielikuvituksellista kamaa.



Nyt tällä viikolla IFA , yritys vain esitteli jälleen täysin alkuperäiseksi (ja käytännön) kamera muotoilua korostaa MV800. Kameran kuvan laatu ei ole paljon puhua (vaikka olemme vain oli mahdollisuus käyttää ennen tuotannon malli), mutta sen MultiView flip-up LCD on tosi fantastinen - aiheessaan, ainakin. 16,1 megapikselin cam koko 3 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö kääntyy päässä huuhtele takana jopa 180 asteen kulmaan (ja mitä tahansa siltä väliltä), joka mahdollistaa paitsi ampua täydellisesti kehystetty omakuvia, vaan myös olla suora näköyhteys on näytössä, kun ammunta sekä alla, ja silmien tason yläpuolelle. Rakastamme nähdä valmistajien panostavan kirjekuoren kun se tulee innovaatioita, mutta miten 279 dollaria MV800 suorittaa yleistä? Hyppää ohi taukoa meidän vaikutelmia.

Galleria: Samsung MV800



Jatka lukemista Samsung MV800 MultiView kamera käytännön (video)


Samsung MV800 MultiView kamera käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 syyskuu 2011 05:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä

Ingen kommentarer:

Send en kommentar