torsdag den 1. september 2011

Netflix hintapiikin potkuja huomenna, mutta ehkä ei tarvitse vaihtaa heti

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/31/netflix-price-hike-kicks-in-tomorrow-but-you-may-not-have-to-ch/:


Aika on loppumassa elokuuta, ja se menee olemassa Netflix Streaming ja levy palveluja yhtenä paketin 7.99 dollaria. Pitäen molemmat (on 1-levyn suunnitelma) tulee vaatia 15,98 dollaria payout joka kuukausi alkaa huomenna , mutta jos olet yksi niistä monista itkua ääneen ja usein, että he downgrade tai peruuttaa sen sijaan maksaa enemmän sitten kiinni - sinua ehkä purista muutama ylimääräinen päivä ulos nykyisestä paketin. Hakkerointi Netflix huomauttaa, että hinta ei oikeastaan ​​kytkintä kunnes "seuraavan laskutuskauden Date" jälkeen 1. syyskuuta mutta sinun pitäisi muuttaa kahdeksi päiväksi eteenpäin välttyäkseen laskuttaa. Meille se vasta 17., joten meillä on vielä pari viikkoa jatkuvan ole katsomassa vuokra-levyjä, jotka on riutuva meidän sohvapöydät ilman maksaa ylimääräistä etuoikeus . Sinun päivämäärä saattaa vaihdella, joten tarkista tilisi sivulta yksityiskohtia. Tietenkin me ihmettelevät, että kun järkytys on kulunut pois, on kaikilla vielä pakeni ystävällisemmän locales , karsimisen niiden Netflix Subs tai vain syöminen lisämaksu? Kerro meille niskaan alla.

View Poll


Netflix hintapiikin potkuja huomenna, mutta ehkä ei tarvitse vaihtaa heti alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 elokuu 2011 21:28:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Hakkerointi Netflix | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar