torsdag den 1. september 2011

HTC työskentelevät Sensation erityispainos kanssa Beats and 1.5GHz dual-core CPU?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/31/htc-working-on-sensation-special-edition-with-beats-and-1-5ghz-d/:


Etsitkö tapa kuunnella joitakin sensaatiomainen lyöntiä? Pian, toivomme tehdä niin käyttäen Sensation kanssa Beats. Mukaan asiakirjan vuotanut CNET, HTC suunnittelee tarkistettu Special Edition sen suositun Sensation että heittää Beats teknologia ja lisää muutamia muita parannuksia samanaikaisesti. Suunnittelupöydällä on ramped-up 1.5GHz dual-core CPU (ylös 1.2GHz), massiivinen 1730 mAh akku ja neljä kertaa sisäistä tallennustilaa on 4GB. Jos voimme luottaa edellä doc siltä, ​​puhelin tarjottava GSM-ja TD-SCDMA - jäädytettäisiin Kiinassa päämarkkina - ja on lähtöhinta on 850 dollaria. Voimme vain toivoa kalleus on ääritapaus ja ei ennakkotapaus kaikille tuleville HTC / Beats laitteita.

Jatkaa lukeneisuus HTC työskentelevät Sensation erityispainos kanssa Beats and 1.5GHz dual-core CPU?


HTC työskentelevät Sensation erityispainos kanssa Beats and 1.5GHz dual-core CPU? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 elokuu 2011 18:36:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde CNET | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar