torsdag den 1. september 2011

Tänään häviäjä tablets: HTC Jetstream ja Sonyn S ja P

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mwHNI8rz3PQ/:

we're-doomed-c3po

Tänään ei muistetaan huomenna. Mitään seuraus tänään tapahtui. Steve Ballmer ei erota, Dell ei saanut ulos PC liiketoiminnan ja en lopeta procrastinating ja itse mennä kuntosalille. Ehei, kuten mikä tahansa muu tylsä ​​kesäpäivä, useita tuotteita julkistettiin, yritysten ilmoitti rahoituksen ja muun langattoman operaattorin jacked ylös palkkiot . Tänään on vain yksi päivä.


Mutta kun olemme vielä täällä, elokuun viimeisenä päivänä, useiden tablets suurien brändien oli ilmoittanut, että ansaitsevat hieman enemmän keskustelua. Sony lopulta paljastuvat Kaikki tiedot ja käynnistää tiedot on P ja S tablets. HTC, samoin teki sama Puccini tablet , joka nyt urheilu melko ennustettavissa nimi Jetstream. Katsos, nämä tablets ovat aivan kuten kaikki muut Honeycomb välilehdet, jotka olivat aggressiivisesti kuukausia ja lopulta iski jysähtäen sijaan Bang.


On vaikea olla Android kannattaja näinä päivinä, eikö olekin? Käytin itseäni lujasti, että Camp - Sitten ostin iPad 2 muutama kuukausi sitten ja näkökulma löi minua kasvoihin. Android välilehdet ovat riippuvaisia ​​niiden valmistaja kuromiseksi Honeycomb on tyhjä App Marketplace. Ilman apua, he vain toinen Internet-portaalin laite, jonka olemassaolo on kyseenalainen, kun verrataan muistikirja. Tämä itkeä elämä tekee kannettavia tietokoneita, ei iPad, Honeycomb välilehdet "Suurimmat kilpailijat.


Sony tablets outed tänään yrittänyt perustella niiden uutuuden Sonyn Qriocity Media sviitti. Tämä hieman epäselvä tarjoamalla löytyy lähes jokaisen kytketyn laitteen Sony tekee, kuten PS3, Bravia-televisiot, Sony Ericsson Android-puhelimissa, PSP, ja kaikki heidän digisovittimet ja kytkeä Blu-ray-soittimia. Sen asentaminen pohja saattaa jopa Eclipse iTunes harkittaessa pelkkä laitteiden määrä käynnissä palvelun. Mutta ilman tätä median alusta, Sony tablets ovat, no, vain lisää Android tablets.


Sony rakensivat-järeisiin Playstation tukea, joka voisi olla tappaja piirre - joskus. tablet S on ensimmäinen tablet voi pelata PSP ja PlayStation-pelit kautta emulaattori. Mutta tablet mukana tulee vain kaksi peliä (Crash Bandicoot ja Pinball Heroes) ja Per Sony lehdistötilaisuudessa aiemmin tänään, se ei kuulosta Otsikoiden lisääminen on valtava prioriteetti.


Useita varhaisia ​​arvosteluja ja käytännön sekä Sony tablets piipahti pian sen jälkeen ilmoitettiin. Tim Stevens alkaen Engadget toteaa , että Sony tablet S "ei ole selvästi parempi" kuin Galaxy tab 10,1 vedoten outoa form factor, tyhjästä altis lasi ja hatara tunne. Joten se välittää?


Arviot todella tarpeen kohdentaa ulkopuolisille kuluttajille meidän suojaisilla maailman typerä vempaimia. Onko se vaivan arvoista rahaa yli toisen tuotteen? Ei varoituksia, ei "jos-niin" lausuntoja. Toistaiseksi ei ole yksi pöytä hinnoiteltu noin 500 dollaria on vastattu iP


Ingen kommentarer:

Send en kommentar