torsdag den 1. september 2011

Google Hiljaa Rolls Out Chrome laajennus Tuo +1 Koko Web

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/SXxWScmQBsU/:

Screen Shot 2011-08-31 at 5.40.01 PM

Muistatte ehkä, että jo toukokuussa, me huomasi jotain Googlen "Dear Sophie" kaupallinen: julkaisematon +1 Chrome laajennus. Tämä oli ennen Google +, kun +1 painiketta ei edelleenkään tehdä paljon , niin jopa unohdin laajennus viime kuukausina. Mutta hyvin hiljaa, Google oikeastaan ​​aloitti sen eilen.


Ei ollut blogi, ei esillä sijoitusta Chrome verkkokauppa - melko paljon mitään fanfaari kuin Google SVP Chrome, Sundar Pichai, lähettämistä linkki se Google + . Mutta se on mahdollisuus olla isompi käsitellä kuin se näyttää pinnalla.


Kuten tagline kertoo, Google +1 Button, voit tehdä "+1 Web-sivun, missä tahansa oletkin Webissä". Se on tärkeää. Sinun ei enää tarvitse tukeutua sivuston toteuttaa +1 painiketta, voit vedota toiminnallisuuden kautta selaimen. Kuvittele, jos Facebook teki oman selaimen ja tarjosi laajennus "Like" tahansa sivulle web läpi - sama idea (ja joka olen edelleen epäilty tapahtuu ennemmin tai myöhemmin).


Juuri nyt, +1 Button vain osakkeita sisältöä haluat webissä. Mutta lopulta, suunnitelma on tarkastella näitä tietoja keinona vaikuttaa Google Search itse mahdollisesti. Se on valtava. Painike myös alkaa olla merkitystä, miten Google tarjoilee mainonnan sinulle. Jälleen suuri - vaikka nämä käsitteet voivat saada ihmiset varoa tällaista painiketta.


Kuten Google euroseteliesi kuvaus app:



Lisäksi kuvatut käytännöt Google +1 Button Privacy Policy, asentamalla tämän laajennuksen, kaikki sivut ja sivustojen URL-osoitteet lähetetään Googlelle hakea +1 tiedot.



Kyllä, luit oikein, "kaikki sivut ja sivustojen URL-osoitteet lähetetään Googlelle" - ja se on vaikka et painiketta. Ilkeä tai ei, se huoli jotkut ihmiset.


Ja vaikka +1 Painikkeet sivustot juuri lisätty toiminnallisuutta jakaa Google + Circles , laajennus ei vielä tarjoa että - mutta oletan sen. Se tarjoaa +1 laskee kuitenkin jo, mikä on mukavaa.


Etsi laajennus täältä . Taaskin se on Chrome vain nyt, näemme, jos ne muodostavat ne, Firefox, IE, ja Safari samoin.












Yritys:

GOOGLE

Kotisivu:








Ingen kommentarer:

Send en kommentar