torsdag den 1. september 2011

Samsungin Smart TV päivitys ominaisuus YouTube 3D videoita

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsungs-smart-tv-update-will-feature-youtube-3d-videos/:


Tänään IFA 2011, yksi Samsungin monet ilmoitukset on päivitys tissit Smart televisiot joka paikassa YouTuben kirjasto 3D videoita edessä ja keskellä käyttäjien stream. Toistaiseksi yksi suurimmista kysymyksistä 3DTV omistajien on puute sisältöä, mutta koska se aloitti tuki 3D videoita kaksi vuotta sitten , YouTube on kertynyt melkoinen kirjasto sekä ammatillisesti kehitetty sekä käyttäjien tuottaman videoita katseltavaksi. HDTV LG lisätty pääsy sivuston 3D sisältö aiemmin tänä vuonna, ja päivitys on odotetaan ilmestyvän koko Samsung kokoonpanolla koko vuoden 2011 jälkipuoliskolla. Puhuimme yhden insinöörin vastaa alkuperäistä käyttöönotossa YouTuben 3D tukea, Pete Bradshaw, ja hän mainitsi projektin Genesis yhtenä Googlen kuuluisa "20 prosenttia" hankkeita, jotka oli työskennellyt puolella, mutta on nyt laadittu tukemaan ja multiperson joukkueen tueksi, ja nopeasti kasvava joukko katsojia ja sisällöntuottajat videoiden palveluun. Tarkoitus on tehdä katseluun 3D yhtä helppoa kuin katsella jotain muuta, kun käyttäjät elokuvan 3D niiden puhelimeen tai kameralla, he voivat ladata sen YouTubeen ja katsoa televisiosta (tai langattoman laitteen) murehtimatta muotoilu ja teknologian mukana. Olemme edelleen muutaman askeleen päässä ihmelääke, joka poistaa nykyiset esteet laajempaan 3D hyväksyntää markkinoilla, mutta jos olet yksi (ei niin aikaisin tässä vaiheessa) omaksujat kanssa laitteisto käsittelemään sitä, et "ll luultavasti arvostaa jotain, joka tekee enemmän sisältöä saatavissa helposti. Tarkista jälkeen tauko lehdistötiedote ja muutama näyte videoita tarkistaa.

Jatka lukemista Samsungin Smart TV päivitys ominaisuus YouTube 3D videoita


Samsungin Smart TV päivitys ominaisuus YouTube 3D videoita alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 syyskuu 2011 05:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar