torsdag den 1. september 2011

Ympäristö Watchdog Raportti kehottaa Applen tehtävä Toimittajien Rikkomukset

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/QFyXmBRGg0g/:

logo

Yhä epävakaa kysymys kustannuksista ympäröivän globalisoituneessa valmistus näyttää olevan häämöttää jälleen ankarasti kriittisen kertomuksen Applen kiinalaisten toimittajien voitot näkyvyyttä. Raportti, jota ympäristöjärjestöt Institute of Public ja ympäristöministeriö ( IPE ), on jatkoa toiselle he julkaisivat tammikuussa otsikolla "The Other Side Apple." With pahaenteinen otsikko on selvää mitä heidän tarkoituksenaan on, ja vaikka siinä on tietty näkökulma esittämistä, tosiasiat korostettu ovat liian keskeisiä sivuuttaa.


Olen kirjoittanut tietoista räikeästi moraalinen vastuumme ostot ( Our suuri synti ), mutta IPE raportin henkiin kysymys yritysvastuun aikakaudella lisätä avoimuutta.


Pitäisikö meidän, ja voimme pitämällä Apple ja monet muut, kuten se huomioon rikkomukset, joiden kanssa se harjoittaa liiketoimintaa?




Voit ladata raportin Englanti tai Kiinan täällä , olen myös upotettu sen alareunassa postitse.


Ensinnäkin selvää on tunnustettava: tämä raportti esitetään tarkoituksenaan paljastaa, etten sanoisi panettelu, Apple ja sen toimittajat julkistamalla tietoja todennäköisesti julkistaa tahansa osapuolten, kuten terveysongelmia koululaisten vieressä tiettyjä tehtaita. Lisäksi on todettava, että rikkomukset korostettu eivät ole yksinomaan Applelle, Foxconn, tai Kiinassa. Raportti on suorapuheinen tästä ja perustelee, miksi ne ovat erikseen mainita Apple.


Ei siksi, että emme voi ajatella hyviä syitä omaan varten tehostetun valvonnan: kuten ehkä maailman suurin ja vaikutusvaltaisin Electronics Company, Apple on luonnollinen kohde teollisuuden vartijoina ja uudistajat. Lisäksi sen politiikka rajallinen paljastaminen on huonosti aikakautta, jolloin tieto haluaa olla vapaa, vaikka se on seurattava, loukussa, ja päästää luontoon.


Raportti on lukemisen arvoinen kaikille aiheesta kiinnostuneiden, tai joku utelias ympäristön olosuhteista Kiinan tehtaissa. En usko, on monia jotka kuvittelevat paistaa paratiisi shampanjan puhtaana tehtaita laadimme eettisistä iPhones ja kierrätys romu tulee inspiroiva veistoksia, mutta on mukava saada todellisuutta tarkistaa silloin tällöin riippumatta. Jos on kiire, vain lukea "tiivistelmä", josta lainaan (valikoivasti):



Apple on systemaattisesti jättänyt vastaamatta kaikkiin kysymyksiä niiden toimitusketjuun

ympäristön rikkomuksista.


Olemme löytäneet tästä tutkimuksesta, joka määrää tuottaman vaarallisen jätteen epäillään Apple Inc. toimittajien oli erityisen suuri ja osa ei ollut Hävitä vaarallisia jätteitään.


Näistä kaksi tutkimusta, koalitio on löytänyt yli 27 epäillään toimittajat Apple, joilla on ollut ympäristöongelmia. Kuitenkin '2011 Toimittaja raportti "julkaisema Apple Inc., jossa ydin rikkomuksia havaittiin alkaen 36 auditointeja, ei yksittäinen rikkomus perustui ympäristön pilaantumista. Yleisö ei voi mitenkään tietää, jos Apple on edes tietoinen näistä ongelmista.



Raportti jatkuu dokumentointi niiden ja muiden tutkimusten ympäristöongelmia erityisesti riittämättömään sääntelyyn ja julkistamista. Kustannukset yleensä teollisuuden (esim. saastuminen, vamman, jne.) on tunnettu jo vuosisatoja, tietenkin, mutta tiukan paikan päällä tutkimuksen vääntää asioita, joita voisi odottaa löytävänsä Applen tarkastuksia. Osa tiedoista on sattumanvaraisia, mutta suuri osa siitä on t


Ingen kommentarer:

Send en kommentar